Harrie Snijders

BN'ers
door Sophie
vrijdag, 09 september 2022 om 10:50
harrie snijders
Harrie Snijders, ook wel bekend als 'Harrie de Dekhengst' en 'Harrie van het Kamp', is geboren op 31 december 1996 in Eindhoven. We kennen hem voornamelijk van zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch .
Bekend geworden
Harrie Snijders is bekend geworden door zijn eerste deelname aanEx on the Beach: Double Dutch. Hier was hij wat meer op de achtergrond te vinden en deed niet écht iets met de dames in het programma. Dat was in hetAll Starsseizoen wel anders. Hij werd opnieuw uitgenodigd om mee te doen en daar zette hij een record voor het bed delen met de meeste dames aller tijden.
Privéleven
Ondanks dat Harrie Snijders veel in de spotlights staat, is er over zijn privéleven niet veel bekend. Er is eigenlijk nooit bekend of hij met iemand aan het daten is. Echter heeft hij besloten om zijn wilde kant opzij te zetten en op zoek te gaan naar een dame. Het zou Harrie niet zijn als hij dit niet zou doen door middel van een programma. Hij heeft zijn eigen datingprogramma genaamd: Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw
op Discovery+. Het is nog niet bekend of hij met één van de deelnemende dames samen is op dit moment, dit maakt hij binnenkort bekend.
Grootste schandalen
Harrie Snijders is een stoute jongen, dat hebben we wel meekregen in zijn deelnames aanEx on the Beach: Double Dutch. Het zijn vooral de schandalen in het programma waar nog over gepraat wordt. Natuurlijk over de vele dames die hij gehad heeft tijdens de opnames. Over één incident waar hij bij betrokken is geweest kunnen we nog steeds niet uitgepraat raken. Dit is het incident waarbij hij in hetAll Stars-seizoen samen is met Elodie, dit ging niet zonder slag of stoot. Maar de twee liggen samen in een kamer en Elodie plast in de koffer waarvan ze denkt dat deze van Jamecia is. Harrie is bij het incident en kan er wel om lachen. Wanneer de andere bewoners erachter komen dat het Lisa haar koffer blijkt te zijn breekt de hel los, echter is Harrie de persoon die zich erbuiten houdt en afstand doet van Elodie. Hij zou er zogenaamd niks mee te maken hebben. Natuurlijk hebben wij, net als Elodie, gezien dat hij gewoon aan het lachen was. Verder kunnen we ook verder praten over de vele andere dingen die hij gedaan heeft in het programma, maar daar houden we onze mond maar wijselijk over.