Lil' Kleine

BN'ers
door Sophievrijdag, 02 september 2022 om 11:14
lil kleine
Jorik Scholten, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil' Kleine, is geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam. Hij maakt Nederlandse muziek en hij is een acteur.
Bekend geworden
Lil' Kleine maakt is sinds 2005 al actief in het maken van muziek. In 2012 bereike hij de Top 100 met het nummer ' Zo verdomd alleen'
samen met Danny de Munk. Nog een groter succes kwam in 2012. Hij maakte samen met Ronnie Flex het nummer ' Drank & Drugs'
en kwam in 2015 op nummer 1 in de Top 100 te staan. Dit nummer kreeg ook een dubbelplatina plaat.
Privéleven
Scholten is een echte Amsterdammer in hart en nieren. In 2017 kreeg hij een relatie met de knappe Jaimie Vaes
en een jaar later in 2018 besloten zij zich te verloven. In 2019 mochten zij hun zoontje Lio in hun leven verwelkomen. Ondanks dat het leek alsof ze alles op een rijtje hadden, verliep de relatie uiteindelijk van kwaad tot erger. Op dit moment zijn de twee uit elkaar.
Grootste schandalen
Lil' Kleine is niet echt een lieverdje, maar dat is niets nieuws. In juni 2015 raakte hij al betrokken bij een vechtpartij. Hij werd in datzelfde jaar ook opgepakt voor belediging en opruiing van de politie. Aan het einde van 2019 werd Lil' Kleine beschuldigd van de mishandeling van een man in een nachtclub. Hij werd uiteindelijk in februari 2022 veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur.
Zoals bij menig persoon wel bekend is, werd Lil' Kleine in mei 2021 gearresteerd op Ibiza voor verdenking van mishandeling van Jaimie Vaes. De zaak werd uiteindelijk geseponeerd. De twee maakten een video voor hun volgers om te vertellen dat er niks aan de hand was en er sprake was van een misverstand.
Uiteindelijk leken ze toch iedereen voor de gek te houden. Er lekte begin 2022 een video uit waar te zien is dat de zanger zijn verloofde mishandeld. Hij werd dezelfde dag nog opgepakt. Hij werd een aantal dagen later vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. Een dikke week later werd hij wederom vastgezet, dit keer voor twee weken na een beslissing van de rechtbank. Ondertussen houdt bijna elke organisatie of bedrijf zijn handen af van de zanger en zetten ze de samenwerkingen met hem stop.