Roxeanne Hazes

BN'ers
door Sophie
donderdag, 29 september 2022 om 20:25
roxeanne hazes
Roxeanne Hazes is geboren in Gouda op 18 januari 1993 en ze is een Nederlandse zangeres. Verder is ze de dochter van André Hazes en Rachel Hazes en de oudere zus van André Hazes jr.
Bekend geworden
Doordat Roxeanne Hazes is geboren als dochter van André Hazes, kreeg ze al direct heel wat bekendheid vanaf jonge leeftijd. Dat kwam goed uit, want ze het net zoveel interesse in zang als haar vader. Samen zongen ze regelmatig liedjes in huis toen Roxeanne jonger was. Ook deed ze in 2004 auditie voor Kinderen voor Kinderen.
Op 16 maart 2007 debuteerde Roxeanne Hazes als zangeres op televisie in het programmaSo You Wanna Be a Popstar. Ze eindigde in dit programma als vierde. In datzelfde jaar bracht ze haar debuutsingleIk hou van jouuit en ze was ook te horen op het duettenalbumSamen met Dré die ook dat jaar uitkwam.
Verder bracht ze nog twee albums uit met haar jongere broertje André Hazes jr., ze zong mee metDe Toppers en was ze jaarlijks te zien tijdensHolland Zingt Hazes. Echter doet ze in 2022 niet mee wegens privéomstandigheden.
Privéleven
Een aantal jaren geleden was Roxeanne Hazes erg openhartig over haar liefdesleven en gaf aan biseksueel te zijn: ze valt dus op zowel mannen als vrouwen. Ze geeft aan in het verleden veel meer vriendinnetjes dan vriendjes te hebben gehad.
Toch had Roxeanne meer geluk bij de mannen als het op ware liefde aankomt. Sinds 2017 is ze namelijk verloofd met haar vriend Erik met wie ze in 2018 een kindje kreeg.
Grootste schandalen
Roxeanne Hazes heeft in het programma Beste Zangers
openhartig verteld over de trauma's die ze heeft opgelopen als kind. Dit komt bijvoorbeeld door de afwezigheid van haar moeder en de dood van haar vader. Echter was Rachel niet zo te spreken over deze uitspraken en dit leidde tot een ruzie tussen de twee.
Via social media kreeg Roxeanne erg veel steun voor het delen van haar verhaal en mensen hadden het echt met haar te doen. Maar natuurlijk was het Rachel Hazes
die ervoor zorgde dat haar dochter niet al te lang in de spotlights bleef staan, ze zocht namelijk zelf de media op. In de media keerde ze tegen haar dochter met het volgende statement: "Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje . "
Nu is voornamelijk Roxeanne de volwassene die geen zin heeft om de ruzie op deze manier uit te vechten.