BN'ers

Dit zijn de exen van Yolanthe Cabau

Het liefdesleven van Yolanthe Cabau is best wel interessant op te volgen. Zo gingen er roddels rond dat ze samen geweest zou zijn met Donny Roelvink en heeft ze best een paar relaties gehad. Benieuwd wie? We zullen het je vertellen.

Yolanthe Cabau 

Yolanthe Cabau is een Nederlandse Spaanse actrice en tv-presentatrice. Ze heeft in veel grote filmnamen gespeeld van Nederland, zoals: Liefde Zonder Grenzen, Just Say Yes, Stuk en F*ck De Liefde. Niet alleen is ze te zien in bizar veel films, ze heeft ook een aantal tv-programma’s gepresenteerd. Zoals het oude programma De Jongens Tegen de Meisjes en Mijn Vader is de Beste. We weten veel over Yolanthe, maar met welke mannen zou ze een relatie hebben gehad?

Bart Zeilstra (Baas B)

Lang geleden in 2006 had Yolanthe een korte relatie met rapper Bart Zeilstra. Hij had een succesvolle carrière samen met lange Frans. Een van de grootste hits die bijna heel Nederland wel kent: ‘Het Land Van.’ hebben ze samen geschreven en gezongen. Het ging niet goed met hem, waardoor die een stap terug deed in zijn carrière, zo ontmoette hij Yolanthe. Hoewel het niet lang heeft geduurd, hebben de twee wel een relatie gehad.

Jan Smit 

Niet lang nadat Bart uit elkaar ging met Yolanthe ontmoette ze Jan en kregen de twee een relatie met elkaar. Ze hebben het een stuk langer vol gehouden dan Bart en Yolanthe, maar liefst 2,5 jaar. Het leek relatie waar ze beide super gelukkig waren, maar helaas hield ook deze relatie het niet vol. Jan heeft zichzelf verloren in de relatie met Yolanthe verkondigde hij. Jan is op dit moment getrouwd met Liza Platz. Die inmiddels al 12 jaar getrouwd zijn.

Wesley Sneijder

Dat Wesley Sneijder de ex van Yolanthe is dat wisten vele van jullie wel. Ze kregen in 2009 een relatie, en zijn getrouwd in 2010. Samen hebben ze een kindje gekregen genaamd Xess Xava. Na ongeveer 10 jaar samen te zijn geweest bleek het toch niet de juiste relatie te zijn geweest. In 2019 hebben ze dan ook besloten om uit elkaar te gaan. Volgens Wesley wat het zijn schuld dat de relatie is gestrand. Tijdens het feesten zou het namelijk een paar keer uit de hand zijn gelopen.

Donny Roelvink (?)

Na de scheiding met haar geliefde Wesley kwam er een roddel naar buiten dat ze iets met Donny zou hebben. Dit ontstond doordat ze samen zoenend gespot zouden zijn op een festival. Het zijn alleen wel bij roddels gebleven, niemand kan het namelijk bevestigen. Het zou kunnen dat er wat gespeeld heeft tussen de twee, maar niets is hiervan zeker.