Entertainment

Fred van Leer reageert op ruzie met Glennis: ‘We hebben normaal contact’

fred van leer ruzie glennis grace

Fred van Leer doet tijdens de repetitie van zijn nieuwe show in Ahoy Rotterdam een boekje open over zijn vriendschap met Glennis Grace. Fred verbrak de vriendschap na het supermarktgevecht van Glennis, maar de deur lijkt inmiddels weer op een kier te staan.

Ruzie Fred van Leer en Glennis Grace

Fred van Leer verbrak de vriendschap met Glennis Grace, die na de rechtszaak werd veroordeeld voor het supermarktgevecht in de Jumbo. Inmiddels heeft ze haar taakstraf afgrond. De zangeres vertelde eerder in het YouTube-programma Open Casa openlijk over de dingen die ze is verloren door het incident. “Zakelijk snap ik dat, maar waarom in het persoonlijk leven? Het waren mensen met wie ik jarenlang zo goed bevriend was.”

“Ik had liever gehad dat je naar mijn huis was gekomen en me de huid vol had gescholden”, vervolgde ze. “Maar had me dan ook weer in je armen genomen en gezegd van ‘oké, je hebt een fout gemaakt, we gaan het fixen.'”

Fred & Friends, maar geen Glennis

Op 22 en 23 september staat Fred in Ahoy Rotterdam met zijn show “Fred & Friends”. Hiervoor nodigt hij verschillende gastartiesten uit om een feestje te bouwen. In de line-up mist de naam van een vriendin waar Fred vroeger erg close mee was: Glennis Grace. De twee kregen onenigheid nadat Glennis betrokken was bij een mishandeling in een supermarkt.

In een interview met De Telegraaf zegt Fred dat het tussen hem en Glennis goed gaat en zij normaal contact hebben. “Vorig jaar is er een dingetje gebeurd dat weten we allemaal. Dat heeft niks te maken met onze vriendschap naar elkaar toe.” Op de uitspraak van de verslaggever dat de twee elkaar weer volgen op Instagram reageert Fred enigszins geïrriteerd: “Als ik contact heb met iemand heb ik contact met die persoon. Dat is niet naar buiten toe.”

Toch hoeven we Glennis niet te verwachten bij Fred zijn show. “Ze is er dit jaar niet bij. Ik zeg nooit nooit.”