Entertainment

Heeft Douwe Bob een slipppertje gemaakt met een andere dame?

Douwe Bob is op dit moment in Suriname voor opnames van een nieuw tv-programma. Volgens Yvonne Coldeweijer zou hij het hier meer dan gezellig hebben met een andere dame, dat bericht deelt ze op haar Instagram Stories.

Douwe Bob de bloemetjes buiten gezet?

Het sprookje leek compleet te zijn. Douwe Bob had zijn grote liefde ten huwelijk gevraagd, Anouk was de gelukkige. Zij is een van zijn baby momma’s. Nu Douwe Bob in Suriname is, lijkt hij zijn toekomstige vrouwtje even vergeten te zijn. Volgens Yvonne is hij in Suriname voor een nieuw tv-programma en vermaakt hij zich hier prima. Zo prima zelfs, dat hij de lakens zou hebben gedeeld met een andere vrouw. Zo deelt onze roddelkoningin: “DB is in Suriname voor een tv-programma en heeft afgelopen weekend flink de bloemetjes buiten gezet. In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag heeft hij een wilde nacht gehad met een dame op zijn hotelkamer. Zo luidruchtig dat het de andere hotelgasten niet is ontgaan…”
Ze vervolgt: “Beetje jammer, want hij heeft nu een vaste relatie met Anouk, met wie hij ook een zoontje heeft en hij heeft haar zelfs ten huwelijk gevraagd.. Maar Anouk was hier niet bij. ” 

‘Genoeg geweest’

Ook deelt Yvonne een screenshot van een eerder bericht van RTL Boulevard over Douwe Bob. Hier vertelde de zanger over Anouk: “Met Anouk was het voor het eerst dat een persoon niet de deur dichtgooide nadat ik vreemdging en dat is zo vertederend. “ Yvonne over dit bericht: “Echt vertederend.” In een ander bericht dat ze deelt, vertelde Douw Bob:  “Ik realiseer me dat ze beter verdient dan dat ik haar bedrieg. Op een gegeven moment is het genoeg geweest. Ik werd al snel verliefd op Anouk vanwege haar zorgzaamheid. Ze werkt met zwaar geestelijk gehandicapten. Ik vind dat prachtig. En ze is een goede moeder.”  Yvonne hierop: “Het was even genoeg geweest, maar hij is blijkbaar weer back on track.”

Bron: Instagram: @lifeofyvonne