TV-nieuws

Jotti haalt uit naar Cas in de Love Island-reünie

Jotti en Cas, de winnaars van Love Island 2022. Het perfecte smoorverliefde koppel leken ze in Love Island. Het knappe stel leek als magneten naar elkaar toe te trekken, maar niks is minder waar. In het voorstukje van de Love Island Valentine’s Reunion is te zien hoe Jotti uithaalt naar Cas.

Love Island Valentine’s Reunion

Na elk seizoen van Love Island komt er een reünie van het programma op Videoland. In de reünie komen oud-Islanders weer bij elkaar om het seizoen te bespreken. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: wie van de koppels zijn nog bij elkaar? Bij welke koppels spat de liefde er vanaf, welke koppels blijven toch vrienden en welke koppels gunnen elkaar het licht in de ogen niet meer. In het voorstukje is te zien hoe Jotti later aankomt als ‘verrassing’ bij de reünie. Aan het gezicht van Fe was te zien dat dit voor de oud-Islanders een verrassing was, wat zou hier allemaal gebeurd zijn?

Jotti en Cas

Het moment dat Jotti aankomt lopen in het voorstukje is niet te missen. Dit betekent dat ze allebei aanwezig zullen zijn op de reünie. Het nieuws dat het uit is tussen Jotti en Cas maakte ze al eerder bekend op haar Instagram. Ze zaten niet meer op een roze wolk dat was al bekend, maar dit? Jotti en Cas, het winnende koppel, gaan tijdens de reünie in een aparte ruimte zitten voor een gesprek met elkaar. Jotti heeft namelijk een aantal dringende vragen aan Cas waar ze antwoord op wil. “Ik geef je nog één kans, wees nu eerlijk”, begint Jottie. “Ben je eerlijk geweest?”, deze vraag wil niet alleen Jotti, maar ook wij erg graag weten. Zou Cas vreemd zijn gegaan? Heeft die gelogen? Zal Cas hierop antwoord geven en zal die wel eerlijk zijn? Niemand weet het nog, we zullen hier nog een paar dagen moeten wachten.

Op 10 februari is de Love Island Valentine’s Reunion op Videoland te zien. Nog een paar dagen geduld en dan weten wat er aan de hand is tussen de twee.