Entertainment

Marian uit B&B Vol Liefde over toekomstplannen: ‘Géén B&B’

Toekomstplannen Marian

Marian uit B&B Vol Liefde heeft een bewogen jaar achter de rug. Oplichtingen, doodsbedreigingen, het overlijden van haar hondje: het kwam allemaal voorbij. Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met haar en heeft ze haar villa in Portugal te koop gezet om de moeilijke periode achter zich te laten. Maar wat zijn haar plannen voor de toekomst?

Doodsbedreigingen

Marian uit B&B Vol Liefde, die eerder haar hart verloor aan Portugal en een B&B begon in de zonnige Algarve, beleefde de afgelopen jaar een nachtmerrie. Ze werd bedreigd door een voormalig medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig had gemaakt. De vrouw wilde iemand inhuren om Marian te vermoorden en de Portugese politie kon niks voor haar betekenen. Dat heeft Marian doen besluiten om naar Nederland te vertrekken.

Ondanks dat Marian zich nog steeds bedreigd voelt, heeft ze de moed gevonden om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De betreffende vrouw die haar bedreigde, is nog steeds op vrije voeten, maar Marian weigert zich te laten wegjagen. Ze zegt in het interview met het AD vastberaden: “Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden.”

Tóch verkopen

Deze maand maakte Marian een moeilijke beslissing: ze gaat haar villa tóch verkopen. “Ik heb besloten om het huis in de verkoop te doen”, begint ze haar verhaal in een video op Instagram. “Na alles wat hier gebeurd is, ik weet er geen raad mee. Ik voel me ook niet meer op m’n gemak.”

“Dat meisje heeft me gewoon helemaal kapotgemaakt”, zegt ze over de persoon die haar geld afhandig heeft gemaakt en haar heeft bedreigd. “Ik denk iedere dag eraan. Ik ben zo belazerd en hier in dat huis ook ik voel me niet lekker, dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop. Dus mensen die willen reageren, die hoor ik graag.”

Toekomstplannen

Maar wat gaat de B&B-houdster doen als ze haar villa heeft verkocht? Marian heeft haar hart helemaal verloren aan Portugal en is niet van plan om het land te verlaten. Ze heeft aan de andere kant van de Portugese Algarve een oude ruïne met veel potentie gezien. Het is nog niet bekend wat ze ermee wil doen en óf ze nog iets wil ondernemen.

Marian maakt in ieder geval heel duidelijk dat het in ieder geval géén B&B gaat worden: “Vanaf het moment dat de villa zal zijn verkocht, dan wil ik dat voorlopig niet meer. Dan is het afgelopen.

Beeld: RTL