Entertainment

Foto: Nicol Kremers op de cover van Playboy: ‘Een hele eer’

nicol kremers cover playboy

Nicol Kremers staat in de septembereditie van de Playboy. De ex-vriendin van Peter Gillis ging uit de kleding voor het pikante blad.

De pikante carrière van Nicol Kremers

Nicol Kremers is wel gewend om uit de kleren te gaan, ze doet het namelijk dagelijks. Ze plaatst regelmatig pikante kiekjes op verschillende pikante platformen en gooit er zo nu en dan ook wel een aantal op haar Instagram.

Je kunt er van vinden wat je wilt, maar Nicol verdient veel met deze pikante carrière. Daar zul je je nog eens over verbazen.

Peter en Nicolleke

Er is veel te doen geweest rondom Nicol Kremers de afgelopen tijd. We kennen haar natuurlijk van het programma, Massa is Kassa en haar relatie met Peter Gillis. Er is van beiden geen sprake meer, Nicol en Peter zijn uit elkaar én daarbij heeft ze haar plekje in de realityserie moeten overdragen aan Wendy van Hout.

Waar Peter Gillis en Nicol Kremers eerder nog ‘als vrienden’ uit elkaar gingen, is daar nu echt geen sprake meer van. Sterker nog, Nicol deed tien aangiftes tegen Peter. Het zijn aangiftes wegens meerdere mishandelingen en bedreigingen. De rechtszaak tussen de twee moet nog plaatsvinden, de exacte datum is niet bekend.

Nicol Kremers Playboy

Nicol Kremers heeft een shoot gedaan voor de Playboy en is daarmee te zien in de septembereditie van het blad. Nicol vindt het in ieder geval een ‘hele eer’ om op het blad te staan. “Playboy brengt vrouwen uit de kleren op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend”, vertelt Nicol. “Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.”

Ondanks dat het voor Nicol bekend terrein is, was de shoot voor de Playboy toch wel anders. “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op dit gebied”, zegt ze. “Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

View post on Instagram
 

BN’ers in de Playboy

Jaimie Vaes was de eerste BN’er in tien jaar die in de Playboy stond en haar coverfoto was fantastisch! Volgens hoofdredacteur Niek Stolker komen er snel meer BN’ers op de cover. “We zijn nog steeds in gesprek met een aantal bekende vrouwen”, aldus Niek.