Albert Verlinde besluit afscheid te nemen van zijn chique woning

Entertainment
door Indy
maandag, 16 oktober 2023 om 16:28
template schuine foto 16
Albert Verlinde en zijn echtgenoot Onno Hoes hebben hun appartement in Maastricht te koop gezet. Ze kochten het luxe appartement in 2020 toen Onno nog burgemeester was van Maastricht. BekendeBuren deelt beelden van het prachtige optrekje.

Flinke winst

In 2020 kocht het stel het appartement voor een bedrag van bijna 1,1 miljoen euro. Ze hebben de woning nu te koop staan voor bijna 1,4 miljoen euro. Er rust geen euro hypotheek op de woning, dus als het huis wordt verkocht voor de vraagprijs pakken Albert en Onno een winst van ruim drie ton.

Vrijthof om de hoek

Maar wat krijgt de koper voor ruim 1,4 miljoen euro? Een prachtig appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 195 vierkante meter midden in het centrum van Maastricht. Een leuk extraatje: het Vrijthof ligt om de hoek. De woning heeft twee woon- en twee badkamers. Het appartement heeft grote ramen wat zorgt voor veel licht in de woonkamer. Aan de woonkamer grenst nog een ruim dakterras van 45 vierkante meter.
Verder is de woning voorzien van een eetkeuken met inbouwapparatuur. De master bedroom heeft heeft een eigen badkamer en ook gasten kunnen genieten van hun eigen plekje. Ook de gastenkamer is namelijk voorzien van een eigen badkamer. Daarnaast is er in de parkeergarage van het complex plaats voor twee auto's.
Bekijk de beelden van het appartement via de site van BekendeBuren .

Nieuwe woning

Albert en Onno hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken om zonder dak boven hun hoofd te zitten als het appartement is verkocht. De twee gaan namelijk verhuizen naar Amsterdam. Het stel heeft daar een appartement van ruim 3,7 miljoen euro gekocht. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 252 vierkante meter. In totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.
Ook dit appartement straalt een en al luxe uit. Dit miljoenenappartement is ook uit eigen zak betaald en er rust dus geen hypotheek op.