André Hazes en Monique Westenberg brengen de Valentijnsnacht samen door

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 14 februari 2023 om 9:01
andre hazes monique westenberg valentijn 3
Het is de dag van de liefde vandaag – je haat het of je haat het niet – dus de dag staat bij ons ook in het teken van de liefde. Als we het over de liefde hebben, hebben we het natúúrlijk over André Hazes en Monique Westenberg . Wat doen zij op deze speciale dag? Dat weten we nog niet. Maar wat we wél weten is dat de twee Valentijnsnacht met elkaar hebben doorgebracht.
De relatie van André Hazes en Monique Westenberg
Het is maar een raar verhaal, die relatie van André Hazes en Monique Westenberg. Dan zijn ze wel weer samen, dan weer niet, is er ineens een andere vrouw. Wij kunnen het niet meer bijhouden.
Toch lijken de twee nu op goede voet met elkaar. Ze spenderen veel tijd samen, maar de vraag is natuurlijk of dit alleen is voor hun zoontje of omdat ze elkaar zo leuk vinden.
Wij zijn benieuwd of ze er nog wat over los gaan laten, vandaag zou hier toch dé perfecte dag voor zijn? Ze gaven ons in ieder geval wel een tipje van de sluier, want de twee waren vannacht om 00:00 uur – Valentijnsnacht – wel samen!
Valentijnsnacht samen spenderen
André en Monique waren namelijk samen met nog wat anderen te vinden bij het concert van Robbie Williams. Monique nam – natuurlijk – de gelegenheid om André te taggen in haar Instagram Story om aan de wereld te laten zien dat zij degene is met wie André deze nacht doorbrengt.
andre en monique samen valentijnsdag 63eb438110b1a
Dit moet toch wel iets betekenen?