André Hazes en Monique Westenberg moeten voor de rechter verschijnen: 'Dit is geëscaleerd'

Entertainment
door Denise
woensdag, 31 mei 2023 om 10:11
andre monique rechter
André Hazes en Monique Westenberg moeten voor de rechter verschijnen, dit bericht deelt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op Instagram.

André Hazes voor de rechter

André en Monique hebben heel wat uit te leggen en moeten binnenkort naar de rechter om hun verhaal te doen. Dat is omdat de zanger en zijn vriendin hun zoontje eerder van school hebben gehaald om lekker op vakantie te gaan naar Amerika. Dit bericht deelt Yvonne op haar Instagram. Zo schrijft ze: "André Junior moet binnenkort voor de rechter verschijnen. Herinner je je nog dat André Junior en Monique vorig jaar mini Dré een week eerder van school hebben gehaald om op vakantie te gaan naar Amerika?"
De roddelkoningin vertelt dat er toen hier een hele ophef over was en dat school hier nooit toestemming voor heeft gegeven. Ondanks dat ze geen toestemming hebben gehad hiervoor, zijn ze toch lekker naar de Amerikaanse zon vertrokken met een grote middelvinger naar de school. De school van kleine Dré heeft het hier niet bij laten zitten. "School heeft dit doorgegeven aan de leerplichtambtenaar en dit is dus geëscaleerd. Nu mag hij aan de rechter gaan uitleggen waarom ze deze keuze hebben gemaakt en waarom zij denken dat ze boven de wet staan", zegt Yvonne.

Geldboete of gevangenisstraf

Het kan zijn dat er een geldboete op ze staat te wachten door schoolverzuim van 3.700 euro, voor André is dat natuurlijk geen probleem. Hij heeft centjes genoeg op de bank staan, maar het kan ook zomaar eens zijn dat ze zelfs een gevangenis straf kunnen krijgen van een maand voor wat zij hebben gedaan.
60984941 5acc 4beb a189 b7cd7c37c51e e1685520509501
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
To be continued..