Gaat André Hazes weer terug naar zijn oude muziek?

Entertainment
door Sophie
woensdag, 05 juli 2023 om 12:05
andre hazes terug oude muziek
De muziek van André Hazes is nog niet wat het zou moeten zijn, het lijkt erop dat ze gehoopt hadden op wat meer succes. Toch ontkent André dat er paniek in de tent is bij hem en zijn team.

Spoedoverleg in het team van André Hazes

Eerder deze week deelden we al nieuws over dat er mogelijk spoedoverleg had plaatsgevonden binnen het team van André Hazes . De comeback van André zou namelijk een groot drama zijn en het team zit met de handen in het haar. Ook zou zijn show in Ahoy maar voor 15% zijn uitverkocht, een groot drama bij elkaar dus.
Er zou spoedoverleg hebben plaatsgevonden, want dit kan natuurlijk niet. Er zou zelfs zijn nagedacht om het oude team van André – die hij zonder pardon links heeft laten liggen – weer bij het schrijfproces te betrekken. Want wat de zanger met zijn nieuwe team produceert, is op z'n zachtst gezegd geen succes.
Volgens André is er absoluut geen sprake geweest van een spoedoverleg. "Er is ook geen spoedoverleg geweest ofzo" , vertelt de zanger aan Shownieuws . "Want ik las dat er vrijdag een spoedoverleg was geweest, maar toen zat ik nog in Capri voor een optreden, dus dat is heel knap. Maar nee, dat is niet aan de orde."

Gaat André terug naar zijn oude muziek?

Er is natuurlijk zogenaamd gesproken om opnieuw samen te werken met het oude team van André, maar dat ziet hij nog niet echt zitten. "Weet je, mijn oude schrijfteam, ik ben heel dankbaar voor de tijd die we hebben gehad. Dat was voor die tijd perfect. Alleen als je op een gegeven moment wat anders wil, dan horen daar ook andere mensen bij. En dat is denk ik niet zo heel raar."
Wat wel een beetje gek is, is dat die mensen jarenlang alles voor je hebben gedaan en ze dan via de media moeten horen dat je ze aan de kant schuift voor een nieuw team.
Zou André misschien toch weer over willen stappen op zijn oude muziek, dit leverde toch net wat meer succes op dan de nummers die hij nu heeft uitgebracht. "Je kiest om iets anders te doen, daar moeten mensen aan wennen" , vertelt André. "Ik ben zelf overtuigd van wat ik nu aan het doen ben. Ik doe het vanuit mijn hart en ik denk dat dat het belangrijkste is."
Dat is natuurlijk heel belangrijk, maar hoelang ga je het volhouden als het uiteindelijk geen succes oplevert?

André gelooft in zijn comeback

Het maakt André niks uit, hij gelooft in zichzelf. Dit is iets dat hij heeft geleerd op zijn therapie. "Het voelt gewoon wel lekker dat ik mij niet gek laat maken. Ik heb een soort tunnelvisie en ik doe wat ik zelf wil. En dat het tijd nodig heeft, dat vind ik niet erg, want ik ben pas 29 natuurlijk."
Verder weet André heel goed dat hij opnieuw onderaan de ladder begint. "En ik denk dat dat heel goed is voor een jongen van mijn leeftijd die alles al heeft meegemaakt en op een gegeven moment naast zijn schoenen is gaan lopen. Het zou heel raar zijn denk ik als ik meteen weer in die positie kom en meteen weer dat mannetje ben."
Hij is in ieder geval heel erg dankbaar dat hij weer moet werken voor iets wat hij wil en dat het hem niet meer zomaar komt aanwaaien.

POPULAIR NIEUWS