André Hazes zoekt vier dames voor een heel bijzonder taakje tijdens optreden

Entertainment
door Tika
maandag, 14 augustus 2023 om 15:38
andre hazes televizier documentaire festival
André Hazes had afgelopen weekend zijn langverwachte optreden op Dutch Valley. Maar hier besloot hij goed gebruik van te maken door een aantal dames in te huren voor een heel bijzonder taakje.

André Hazes op Dutch Valley

André Hazes trad afgelopen weekend op bij Dutch Valley en natuurlijk was zijn allergrootste fan Monique Westenberg ook aanwezig om de fangirl uit te hangen.
Het was één van zijn drie langverwachte optredens van dit jaar schijnbaar, maar Yvonne Coldeweijer liet weten dat het bij de Snollebollekes drukker zou zijn geweest. Niet echt een gigantisch succes dus.
Wat André wel heeft gedaan, is geprobeerd zijn succes tijdens dit optreden op een andere manier te behalen. Hij besloot een vacature uit te zetten voor vier dames, die een wel heel bijzonder taakje uit konden voeren op het festival.

Televizier-Ring voor documentaire André

We weten natuurlijk allemaal dat André Hazes zijn eigen documentaire heeft gemaakt, over zijn verslaving en zijn leven. Hoe slecht het met hem ging en hoe goed het nu zou gaan. Deze documentaire schijnt genomineerd te zijn voor de Televizier-Ring, maar het lijkt erop alsof André denkt dat hij op een normale wijze deze prijs niet gaat winnen. Daarom heeft hij besloten het op een andere manier aan te pakken.
Hij heeft een vacature uitgezet voor vier hostessen die ervoor zouden moeten zorgen dat veel bezoekers op hun iPad gaan stemmen op de Televizier-Ring nominatie van André Hazes. "Dat je zo desperate bent okay, maar laat het vooral niet merken" , vertelt Yvonne Coldeweijer.
Natuurlijk zou hij blij zijn als hij deze prijs wint, maar met deze informatie in ons achterhoofd is het toch een beetje beschamend.
schermafbeelding 2023 08 14 om 153222
Beeld: Instagram @lifeofyvonne