André Hazes verliet Monique voor andere vrouw vlak na miskraam

Entertainment
door Indy
donderdag, 05 oktober 2023 om 13:31
andre en monique opnieuw bij elkaar
André Hazes doet in een nieuwe aflevering van Casa di Beau een schokkende onthulling. In het programma delen de zanger en medegast Linda Hakeboom persoonlijke verhalen en uiteraard komt André's liefdesleven ook aan bod. Hij bekend dat hij zijn grote liefde Monique Westenberg heeft verlaten voor een andere vrouw nadat ze een miskraam kreeg.

Miskraam

Een aantal jaar geleden probeerden André en Monique om een tweede kindje te krijgen. “Monique kan niet normaal zwanger worden, dus als wij het doen, moet het zeg maar bij de dokter gebeuren” , zegt André. Monique werd voor een tweede keer zwanger, maar kreeg helaas een miskraam. “Kort daarop werd ik verliefd op een andere vrouw. Toen heb ik haar eigenlijk verlaten.”
De zanger zegt dat de wens voor een tweede kindje daarmee 'om zeep werd geholpen'. Als Linda vraagt of André zich schuldig voelt zegt hij “Ohw schat, hou alsjeblieft op! Ja, dat heb ik echt wel heel verkeerd aangepakt.”

Tóch een tweede?

Ondanks de uitstapjes van André met Bridget Maasland en Sarah van Soelen
zijn de twee inmiddels weer gelukkig samen. Volgens de zanger is het wel op een manier die niet echt traditioneel is. André zegt niet zeven dagen in de week bij Monique op schoot te kunnen zitten, maar hij is nog wel twee tot drie dagen in de week bij haar en hun zoontje.
Eerder onthulde André al dat trouwen met Monique
hét doel is. Eind december 2020 is hij al op één knie gegaan, maar de verloving werd nog geen vier maanden later verbroken. De zanger ruilde haar in voor Sarah. Ook deze relatie hield er na een aantal maanden mee op. Uiteindelijk is hij weer terecht gekomen bij Monique en heeft hij maar één doel voor ogen, met haar trouwen.
En bij dat trouwen hoort misschien toch een tweede kindje. De twee hebben altijd al gedroomd van nog een kleintje. Er wordt zelfs gespeculeerd dat het tweede kindje
al onderweg zou zijn. Voor hoe het er nu uitziet lijkt daar geen sprake van te zijn en gezien de uitspraak die André heeft gedaan is het nog maar afwachten of er überhaupt nog een tweede kleine gaat komen voor het stel.

POPULAIR NIEUWS