Angela de Jong bekritiseert Wendy van Dijk: 'Geen fan van haar'

Entertainment
woensdag, 27 december 2023 om 15:16
ontwerp zonder titel 2023 12 27t150238921
Wendy van Dijk maakt in 2024 haar terugkeer op televisie. Zal ze opnieuw onderworpen worden aan de kritische pen van Angela de Jong? "Ik ben geen fan, nee."

Jaren hekel aan elkaar

Wendy van Dijk krijgt mogelijk nog één kans bij SBS 6 om haar waarde te bewijzen met een aankomende humorshow. Het lijkt erop dat eenremake van iets als Ushi & Van Dijk niet meer op tafel ligt, maar wellicht wordt er ingezet op een programma in de stijl van candid camera. Het is een laatste kans, een laatste poging, maar wel met het risico van kritiek van Angela de Jong.
Angela en Wendy hebben al jarenlang een hekel aan elkaar. De twee kunnen elkaar niet uitstaan. Als Angela Wendy's nieuwe programma helemaal niets vindt, kan ze dat met één column volledig afkraken. Wat denkt de opiniediva van het AD ervan? Verwacht ze dat Wendy van de buis verdwijnt?
Ze deelt haar verwachtingen in het blad Weekend : " Ik weet niet hoelang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma met Wendy van Dijk. Nee, ik ben geen fan van haar. Ik hou niet van mensen die niet zichzelf zijn op televisie. Bij iemand als Wendy krijg ik heel erg het idee dat ze een typetje speelt. "

Kijkt liever naar Caroline Tensen

Angela kijkt liever naar Caroline Tensen, maar volgens haar gaat RTL 4 niet zuinig om met deze tv-ster. " Sommige mensen gun ik een beter programma. Neem Caroline Tensen. Daar heb ik grote bewondering voor, zij is de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me. "
Ze gaat verder: " Om haar nu het woonprogramma Kopen of Slopen te laten presenteren, wat een ratjetoe is van alles wat we al een keer gezien hebben, vind ik beneden haar stand. Ik gun haar een echt goed programma. "

Kleinere rol voor Yvon Jaspers

En wat betreft Yvon Jaspers? Angela besluit dat ze wel wat minder mag verschijnen bij Boer Zoekt Vrouw . " Ik denk dat Boer Zoekt Vrouw toe is aan een make-over. Dat kan best met Yvon in een kleinere rol. Het keuzemoment mag ook wel anders, dat vind ik niet van deze tijd. Dat kan wel iets gevoeliger. " Zo heeft Angela al eerder kritiek geuit naar Yvon .
Ze concludeert: " De makers kunnen wel wat leren van B&B Vol Liefde, daar gaat het organischer. Daar krijg je niet keihard voor een tribunaal te horen dat je weg moet. "

POPULAIR NIEUWS