Annemiek uit Boer zoekt Vrouw deelt foto van groeiende babybuik

Entertainment
woensdag, 20 december 2023 om 16:04
ontwerp zonder titel 2023 12 20t155523079
Annemiek Koekoek, voormalige deelneemster van Boer Zoekt Vrouw is momenteel 21 weken zwanger. Ze deelt een foto op Instagram waarop haar groeiende babybuik duidelijk zichtbaar is.

Baby buik

"Fijne feestdagen" , schrijft Annemiek bij een foto waarop ze voor de kerstboom geposeerd staat met beide handen op haar zwangere buik. Annemiek kondigde eind november aan dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kindje. " Als alles goed gaat verwachten wij in mei ons eerste kindje. Wij zijn superblij en gelukkig ", schreef ze toen bij een foto van kinderschoentjes.
Hoewel Annemiek geen liefde vond tijdens haar deelname aan Boer zoekt Vrouw , heeft ze sinds een jaar een relatie met haar partner, die ze liever buiten de publiciteit houdt.

90 Boer Zoekt Vrouw kinderen

Toen Boer zoekt Vrouw
bijna 17 jaar geleden voor het eerst op tv verscheen, kon niemand zich voorstellen dat het programma uiteindelijk zoveel kinderen zou voortbrengen. Presentatrice Yvon Jaspers: " Tijdens de opnames van het eerste seizoen Boer zoekt vrouw was ik zwanger. Mijn dochter Keesje is 15 en Guus, de eerste Boer zoekt vrouw-baby, wordt dit jaar 14."
Yvon staat stil bij het feit dat er 90 kinderen ter wereld zijn gekomen, omdat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen. "Dat bijna niet te bevatten. Laatst werden er in één week vier meisjes geboren en dan betrap ik mezelf erop dat ik me stiekem toch iedere keer een beetje tante voel, haha! "

Yvon Jaspers nog nodig?

In RTL Boulevard werd een ongemakkelijke fragment uit het programma getoond. Aran Bade van geeft een toelichting: “ We lachen erom omdat het zo ongemakkelijk is, maar wat Yvon doet, en dat viel me gisteren ook op … Ze gedraagt zich soms heel onvolwassen tegenover de deelnemers, bijna alsof het kinderen zijn.
Aran twijfelt ook of Yvon nog wel nodig is in Boer Zoekt Vrouw .Dit komt mede door B&B Vol Liefde dat moeten we toegeven. Het verstoort eigenlijk de momenten zoals die van Ellen gisteren, en juist dat heeft dit seizoen meer dan ooit nodig.