Wederom groot verlies in het vermogen van Gordon

Entertainment
door Sophie
donderdag, 20 juli 2023 om 17:50
appartement gordon verlies
Het zit Gordon ook niet mee de laatste tijd, maar toch lijkt het nog erger te kunnen. Hij zou namelijk wel eens flink verlies kunnen gaan maken op zijn appartement in Amsterdam.

Alle drama in het leven van Gordon

Er is heel wat drama in het leven van Gordon gaande. We hebben natuurlijk allemaal de heftige breuk van de zanger met Gavin meegekregen. Veel persoonlijke informatie die Gavin deelde in een interview, het viel Gordon allemaal ontzettend zwaar.
Daarnaast lijkt Gordon binnenkort niet meer te werken bij Talpa, aangezien hij absoluut niet meer goed scoort op televisie. John de Mol zou daarbij besloten hebben om Gordon niet langer bij Talpa te houden, omdat zijn contract toch afloopt.
Ook ging er een verhaal rond over de hondjes van Gordon, die hij zou achter hebben gelaten in het asiel. Alleen blijkt hier uiteindelijk niets van waar te zijn.

Het appartement van Gordon in Amsterdam

Gordon vierde laatst zijn verjaardag in zijn appartement in Amsterdam-Noord, een heel erg mooi appartement. Dit appartement staat ook te koop, maar de kans is klein dat hij hem voor de vraagprijs gaat kunnen verkopen. Niemand heeft voor de vraagprijs van drie miljoen euro interesse in het appartement.
Er rust een hypotheek van drie miljoen euro op het appartement, dus als hij onder de vraagprijs gaat zitten draait hij verlies. Volgens Roddelpraat
is de kans groot dat hij een verlies van meer dan een half miljoen gaat draaien.