Bekijk hier de allereerste beelden van de serie over koningin Máxima

Entertainment
door Indy
donderdag, 28 september 2023 om 12:03
maxima
Videoland deelt de eerste beelden van Máxima. De zesdelige dramaserie vertelt het verhaal van de toen nog Argentijnse econome Máxima die in New York werkt en koning Willem-Alexander ontmoet.

Gestart met de opnames

In juni dit jaar zijn de opnames voor de serie over koningin Máxima begonnen. De zesdelige serie Máxima is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van auteur Marcia Luyten. In het boek is te lezen hoe Máxima opgroeit, in New York gaat werken, Willem-Alexander ontmoet en uiteindelijk naar Nederland verhuisd.

Acteurs

Er werken verschillende acteurs uit verschillende landen aan deze serie. In maart werd er bekend wie de acteurs
zijn die de rollen van onze hoogheden gaan vertolken. De Argentijnse actrice Delfina Chaves vertolkt de rol van onze eigen Máxima. Koning Willem-Alexander wordt gespeeld door de Nederlander Martijn Lakemeier.
Natuurlijk zijn prinses Beatrix en haar man prins Claus ook te zien is de veelbesproken serie. De acteurs die hen gaan vertolken zijn de Nederlandse Elsie de Brauw en de Duitse acteur Sebastian Koch.

Máxima

Op Instagram deelt Videoland de eerste beelden van de serie. Vanaf volgend voorjaar is de volledige serie te zien op Videoland .
Bekijk de eerste beelden van de veelbesproken serie hieronder: