Beste vriendin Gavin laat zich uit over breuk met Gordon: 'Waarom zoveel haat?'

Entertainment
door Tika
maandag, 24 april 2023 om 15:49
beste vriendin gavin laat zich uit over breuk met gordon waarom zoveel haat 1
Vorige week zijn Gordon en Gavin plotseling uit elkaar gegaan. Waarna Gavin een volle laag haat over zich heen kreeg. Zijn beste vriendin neemt het voor hem op.

Breuk Gordon en Gavin

Na een paar weken is de verloving van Gordon en Gavin afgeblazen. Gavin zou de zanger hebben geghost. Gordon is hem toen gaan op zoeken in Melbourne, helaas niet met succes. Binnen 24 uur stond hij weer in Dubai. Onverwachts kreeg Gorrie wel veel lieve reacties. Gavin daarentegen, werd met de grond gelijk gemaakt. Mensen noemde hem vooral een golddigger. Met een 71-jarige ex met veel geld, is dit wel de reactie die je kunt verwachten.

'Break-ups zijn al moeilijk genoeg

De beste vriendin van Gavin, Mish bemoeit zich er nu ook mee. "Het is niet aan mij om commentaar te geven op het persoonlijke leven van mijn vriend Gavin", zegt ze in de reacties. "Ik zie niet in waarom mensen de behoefte voelen om zulke met haat vervulde opmerkingen achter te laten op Instagram van beide personen over een situatie waar ze niets vanaf weten", gaat ze verder. "Break-ups zijn al moeilijk genoeg zonder dat mensen nare opmerkingen maken. Laat ze gewoon in rust herstellen."