Bibi Breijman krijgt commentaar op video: 'Lekker onverantwoordelijk'

Entertainment
door Denise
woensdag, 01 maart 2023 om 9:56
zeer onverantwoord
Bibi Breijman plaatste een filmpje op Instagram met haar dochter Teddy in een mogelijk onveilige situatie. Haar dochter Teddy loopt los in een rijdende auto. Bibi krijgt hier ontzettend veel commentaar op en reageert nu zelf op de heisa.

Reactie van Bibi Breijman

Bibi reageert op de reactie van volger Wilma: "Dit filmpje kun je beter niet plaatsen...komt weer een hoop commentaar op! En terecht!" Dit is de reactie die Bibi daarop gaf: "Ze zat de hele reis op het dak, maar toen we door de hefboom waren mocht ze even bij haar broertje staan Wilmaaaa." Bibi bedoelde de reactie waarschijnlijk als een grapje, maar haar volgers kunnen er niet om lachen.

Reactie volger

"Beeeetje kinderachtige reactie... Jij plaatst een filmpje, mensen kunnen en mogen daarop reageren. Toch? Dat is Instagram. Vliegveld of niet, langzaam rijden of niet, rijden is rijden... Kinderen horen vast te zitten tot een auto tot stilstand komt. Punt. Begrijp niet helemaal de toch wel arrogante, toon van jouw reactie naar volgers toe. Helemaal niet wanneer mensen reageren uit bezorgdheid voor je kinderen. Ik volg je al lang, maar het voelt alsof je je een beetje verheven bent gaan voelen boven het "normale volk". Sta je niet echt. Begrijp ook niet helemaal waarom?" , zegt een volger. Meerdere mensen liketen de reactie.
Hmm, niet zo slim van Bibi om dit filmpje te plaatsen…