Bizarre kritiek op relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul: 'Ze laat zich verleiden'

Entertainment
door Denise
zondag, 07 mei 2023 om 10:50
jutta en jake intiem
Sinds Jutta Leerdam een relatie heeft met Jake Paul zijn er veel mensen die hier niet positief over zijn en er geen leuk woord voor over hebben. Jutta ontvangt dan ook veel haat van haar volgers, zo deed Jake Paul een oproep in zijn video dat de haat moet worden gestopt. Ook op Twitter wordt het een en ander gezegd.

Bizarre kritiek op relatie Jutta Leerdam en Jake Paul

Een tijdje geleden maakten Jutta en Jake bekend een relatie te hebben met elkaar, dit deden ze door romantische foto's van hen samen te plaatsen. Niet iedereen is blij met het koppel. Veel volgers kunnen dan ook niet begrijpen waarom de schaatsster samen is met Jake, aangezien er veel mensen zijn die de Youtuber niet mogen. De buitenwereld heeft het een en ander te zeggen op de relatie en op Twitter barst het dan ook los van de haatreacties die Jutta krijgt op dat ze een relatie heeft met Jake.
Zo wordt er gezegd dat het over een paar maandjes wel klaar tussen het koppel en dat de relatie er alleen is voor roem. Iemand schrijft op Twitter: "Jutta Leerdam is een prachtige en veelbelovende carrière aan het weggooien voor een dude. Slechte beslissing, maar daar komt ze nog wel achter. Ze is nog érg jong! Ze laat zich verleiden door glitter en glamour! Daar is nooit iemand beter van geworden! Jammer!"