BN'ers die last hebben van divagedrag

Entertainment
door Tika
zondag, 26 maart 2023 om 10:50
bners die last hebben van divagedrag 1
We hebben allemaal weleens onze momenten, maar deze bekende Nederlanders laten het wel erg naar het hoofd stijgen. Dit zijn de BN'ers die stiekem – of niet zo – hartstikke grote diva's zijn.

Jaimie Vaes

Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder Jaimie Vaes . De influencer verwacht overal waar ze komt de VIP-behandeling te kunnen krijgen. – Over uit de hoogte gesproken. – Vooral deze maand was ze vaak op een niet zo positieve manier in het nieuws. Tijdens een Chris Brown concert dacht ze te zitten op andermans plek voor beter zicht. En gaf ze een grote mond toen ze werd aangesproken. Daar bleef het niet bij, want op het vliegveld was ze te laat voor een Transavia vlucht. Blijkbaar kon ze dat niet hebben en schopte ze een scene.Yikes.

Estelle Cruijff

Goede vriendin van bovenstaande diva kan natuurlijk ook niet ontbreken. Wanneer de twee samen zijn, zijn ze het ergst. Tijdens het Chris Brown concert, was Estelle ook van de partij.

S10

Iemand die je waarschijnlijk niet in deze lijst zag staan is zangeres Stien den Hollander, beter bekend als S10. Ze zou namelijk een echte diva zijn. Laat Yvonne Coldeweijer weten. Volgens haar is ze niet zo vriendelijk als gedacht. En dat terwijl ze vroeger niemand kwaad deed. Sterker nog, ze was vroeger heel onzeker. Dat heeft ze weten te veranderen in arrogantie."Ze kijkt je niet eens aan", vertelt de roddelkoningin. Dit heeft een bron haar laten weten nadat ze een meet and greet had met de zangeres. Ook deed ze erg uit de hoogte. "Had dit echt niet bij haar verwacht. Ze lijkt zo schattig", aldus Yvonne.

Maan de Steenwinkel

S10 is niet de enige die mensen wist te verbazen met haar divagedrag. Maan blijkt ook een tikkeltje anders te zijn dan wat mensen voor ogen hebben. Zij heeft namelijk ook last van ontwijkend oogcontact.

Alle dames van The Real Housewives of Amsterdam

Voor obvious reasons...
Missen er volgens jou nog namen in deze lijst? Laat het ons weten in de reactie.