Bridget Maasland laat zich uit over donkere periode in haar leven

Entertainment
door Denise
maandag, 27 februari 2023 om 10:01
ontwerp zonder titel 9
Bridget Maasland heeft veel mensen om haar heen gehad die kwamen te overlijden, maar geeft ook aan dat zij zelf gedachten heeft gehad over niet meer willen leven. Dit zei zij in het programma 'De Kist' op NPO 2.

Donker

Ze zei tegen presentator Kefah Allush: "Ik voel me altijd heel verantwoordelijk voor iedereen. Ik wil altijd voor iedereen zorgen, zorgen wegnemen bij iedereen waar ik van houd." Bridget ziet in dat het leven af en toe heel donker kan zijn. Bridget ondervond dit toen haar toenmalige schoonmoeder kwam te overlijden toen ze zelf nog jong was. "Donker, heel donker werd het dan. Niet meer willen leven. Zo concreet, ja."

Zware gedachten

Bridget zocht veel afleiding als ze die gedachten had. "Weg, weg daarvan. Op een gegeven werd dat makkelijker, want toen kreeg ik een kind. Als je iets hebt om voor te leven, dan is dat niet moeilijk", zegt Bridget. "Blijkbaar vind ik mezelf niet goed genoeg om voor te leven. Dus ik was heel blij dat ik zo'n klein hummeltje in m'n leven had. Dat heb ik blijkbaar wel eens. "
De Kist is op zondag te zien om 23.30 op NPO 2.