Foto: Britt Dekker plaatst pikante kiekje in bikini

Entertainment
door Sophie
donderdag, 20 juli 2023 om 8:56
britt dekker lichaam
Patat – of friet wat jij wilt – is de grote liefde van Britt Dekker, dat is natuurlijk niet heel erg gezond. Toch lukt het Britt om volledig in shape te blijven en dat laat ze zien met deze foto op Instagram.

De vreemde eetgewoonte van Britt

Eerder schreven we al over de bizarre eetgewoonte van Britt Dekker en we staan er nog steeds van te kijken. In een interview vertelde ze dat ze haar patat eigenlijk altijd koud eet. "Een van de redacteuren hier werkte bij HLF8 en die haalde dan friet. Als het koud werd at ik het op" , vertelt Britt.
“Op de manege waar ik mijn hele jeugd heb doorgebracht, had ik altijd geld mee en dan kon ik tijdens de lunch iets kopen, alleen ’s avonds was mijn geld op. Dan was er een groep die ’s avonds nog friet at en alles wat over was, kreeg ik dan", vertelt Britt over de reden van haar eetgewoonte. " Dus elke zaterdagavond hoopte ik dat er nog iets over was. En vaak was er nog wat over. Het was dan koud en ik vond het zo lekker. Ik heb nog die associatie met koude friet, omdat het mijn honger stilde.”

Het strakke lichaam van Britt Dekker

Ondanks haar liefde voor patat, heeft Britt Dekker nog steeds een heel sportief lichaam. Ze deelt een kiekje van haarzelf in bikini op Instagram.
Als je dan toch je strakke lichaam deelt, vertelt dan ook meteen hoe dit je lukt als je bijna elke avond patat eet! Gelukkig kunnen we op Britt rekenen en vertelt ze ons haar grote geheim. "Elke dag drie paarden rijden, 's ochtend wortels en 's avonds friet", schrijft ze bij de foto.
Sommige volgers zijn geïnspireerd om nu ook te gaan paardrijden. "En dan beweren mensen dat paardrijden geen sport is" , schrijft een andere volger.
Bekijk hieronder de foto van Britt Dekker: