Chantal Janzen haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk

Entertainment
door Denise
woensdag, 15 februari 2023 om 10:15
chantal jan
In de nieuwe editie van &C haalt Chantal Janzen keihard uit naar Matthijs van Nieuwkerk. Op de cover staat: "Boos worden voor dummies. Lees je mee, Matthijs?''

Matthijs van Nieuwkerk de Tiran

Heel Nederland was in shock toen naar buiten kwam dat Matthijs zich als een tiran gedroeg achter de schermen van De Wereld Draait Door. Het personeel was als de dood om Matthijs ontevreden te zien, waardoor ze alles deden om hem tevreden te houden.
De presentator had geen moeite met brullen naar zijn medewerkers. Een bron vertelde tegen het weekblad Privé: "Matthijs is ontevreden' was codetaal voor: berg je maar alvast". Een keer is iedereen bijgebleven." Met zijn kwaaie tred kwam hij de trap op waar de crew net wilde gaan eten en hij begint me daar te schreeuwen! Het schuim stond in zijn mondhoeken!"

Uithaal van Chantal Janzen naar Matthijs van Nieuwkerk

Het personeel heeft er jarenlang nooit iets over gezegd, tot een paar maanden geleden. Het waren schokkende verhalen die naar buiten kwamen over Matthijs. Matthijs komt dan ook niet meer de deur uit en is ondergedoken op zijn boerderij. Chantal is het ook totaal niet eens met zijn gedrag en wil hier ook nog even iets over kwijt. De presentatrice heeft ook een mening over zijn gedrag en haalt dan ook hard uit naar hem: "Boos worden voor dummies, lees je mee Matthijs?"
chantal janzen 63eca8e0abfc3
Bron: Instagram @chantaljanzen.official