Chantal Janzen heeft spijt van introductie Igone de Jongh aan Thijs Römer: 'Wil hem niet meer zien'

Entertainment
woensdag, 18 oktober 2023 om 16:44
ontwerp zonder titel 91
Chantal Janzen was degene die Thijs Römer in contact bracht met haar goede vriendin Igone de Jongh. Nu betreurt de presentatrice deze introductie en heeft ze geen contact meer met Thijs. "En dat wil ik ook niet."

Chantal heeft er spijt van

Na de veroordeling van Thijs Römer gaf Igone de Jongh aan dat ze een frisse start wil maken zonder Thijs in haar leven. " Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achter sta en die ver van mijn normen en waarden liggen", schreef ze in Instagram Stories. " Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan. "
Wie ook met Thijs contact heeft gehad is Chantal Janzen, een goede vriendin die dicht bij Igone staat. " Het is vreselijk" , zegt Chantal in gesprek met Weekblad Story . " En dan te bedenken dat ik hem destijds op haar attent heb gemaakt… Het is niet dat ik ze aan elkaar gekoppeld heb, maar ik wist dat Igone hem leuk vond en tijdens een gesprek met Thijs heb ik hem dat verteld. "

Chantal wilt geen contact meer met Thijs

Thijs en Igone werden verliefd en al snel gingen ze samen met Chantal en haar man Marco uit. Hoewel Chantal nog steeds contact heeft met Igone, geldt dat niet voor Thijs. " Thijs hoor en zie ik niet meer. Dat wil ik ook niet. " Chantal vervolgt: " Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan en van zulke mensen neem ik afscheid. "
Hoe het nu gaat met Igone? " Het gaat goed met haar. Ze heeft een ander huis. Het is goed te zien dat ze weer opkrabbel
t”, zegt Chantal, die haar vriendin door alles heen steunt. " En natuurlijk zal ik er altijd voor haar zijn. "

Misdaden Thijs Römer

In augustus werd Thijs veroordeeld voor grensoverschrijdend gedrag. Hij werd schuldig bevonden aan het verleiden van minderjarige meisjes online om ontuchtige handelingen bij zichzelf te plegen. Deze incidenten vonden plaats tussen november 2015 en november 2017, toen de meisjes respectievelijk 14, 15 en 16 jaar oud waren. Als straf werd de acteur veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Daarnaast kreeg hij een taakstraf van 240 uur opgelegd en moet hij zich onder behandeling stellen.