Chantal Janzen reageert merkwaardig op vraag over Marco Borsato: 'Het is heel pittig'

Entertainment
door Indy
donderdag, 28 september 2023 om 14:41
template roddel 8
RTL Boulevard ging gisteren massaal BN'er-land af om te vragen naar hun mening rondom de zaak van Marco Borsato . Niemand wil er veel over kwijt, maar toch weten ze uit Chantal Janzen een merkwaardig antwoord te krijgen op de vraag of ze nog persoonlijk contact heeft met Marco.

Merkwaardig antwoord

Woensdag werd bekend dat het Openbaar Ministerie het onderzoek van twee jaar sluit en heeft besloten om Marco voor de rechter te slepen . Hij wordt ervan verdacht het slachtoffer, dat op dat moment minderjarig was, te hebben misbruikt. Het misbruik zou tussen 2014 en 2019 hebben plaatsgevonden.
Chantal was erop voorbereid dat ook zij vragen zou krijgen van RTl Boulevard over de situatie. "Ik kreeg een bericht van iemand dat dit ging gebeuren en het enige dat ik erover kan zeggen, wat denk ik heel veel mensen vandaag erover zullen zeggen, is dat het hartstikke verdrietig is voor iedereen die hiermee te maken heeft.”
Of Chantal nog persoonlijk contact heeft met Marco is niet bekend. De presentatrice wilde het hier absoluut niet over hebben en gaf een merkwaardig antwoord op de vraag of ze nog contact heeft met de zanger. "Ik wil het daar verder bij laten, maar het is heel pittig.”

Laten rusten en afwachten

geeft wel een duidelijk antwoord op de vraag of hij nog persoonlijk contact heeft met Marco. "Ik heb helemaal geen appje gestuurd” , zei de zanger. "Ik denk in dit geval moet je helemaal niks… Er zit zoveel in die man zijn hoofd, daar moet je niet in storen. Gewoon laten rusten en afwachten.”

Smaad en laster

Marco laat de zaak niet rusten en wacht ook zeker de rechtszaak niet af. Hij heeft namelijk aangifte gedaan tegen het vermeende slachtoffer en haar moeder. Een aangifte van smaad en laster en het doen van een valse aangifte. Het Openbaar Ministerie heeft nog niet besloten of zij hier uiteindelijk een zaak van zullen maken.