Danny de Munk tegen Wilson Boldewijn: 'Zo ken ik je niet'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 21 maart 2023 om 14:14
ontwerp zonder titel 77 2
Danny de Munk kan de tweet van Wilson Boldewijn van de Telegraaf niet waarderen. Hij reageert intimiderend op hem op Twitter met: "Wij gaan elkaar nog spreken."

Twijfels geloofwaardigheid

De laatste tijd gebeurt er veel met BN'ers. Langzaam komen er allerlei verhalen naar boven over vreemdgaan en affaires. Nu gaat het over Tom Egbers. Hij zou drie jaar een affaire hebben gehad met een stagiaire van NOS. In die tijd zou hij alleen hebben gezoend met haar, maar veel mensen geloven dit niet. Aran Bade en Frank Dane hebben hier ook hun twijfels over. Aran zegt: "Tom Egbers zegt 'alleen gezoend' te hebben, maar ik vraag me dat oprecht wel af. Ik kan het me niet voorstellen. "

Twitter confrontatie

Telegraaf journalist Wilson Boldewijn haalt Danny de Munk erbij. Zo zou een vrouw door Danny verkracht zijn en deed zij hier vorig jaar aangifte van. Danny ontkent dit en zegt dat ze alleen hebben gezoend, maar dat dat echt het enige was. Wilson tweet: " Zowel bij Danny de Munk als Tom Egbers zou er alleen gezoend zijn. Is gezoend zij het ultieme middel om alles voor de buitenwereld een beetje proportioneel te houden? 'Mijn man ging 3 jaar vreemd, maar het valt wel mee want er is alleen gezoend". Danny is boos en reageert met: "Vreemd Wilson! Zo ken ik je niet. Geduld en keep it in mind".
Wilson vindt het goed van Danny dat hij op hem reageert. "Ik kan nu heel laf mijn tweet weghalen of bij je slijmen. Ik heb alleen gezegd wat veel mensen denken. Als het niet zo is zal ik mijn woorden persoonlijk bij je terug nemen. " Danny reageert met dat hij hem liever direct wil spreken dan op social media. "Ben meer direct niet via social, maar wij gaan elkaar nog spreken. Take care."
twitter 6419bd6885515