De ex van Montana Meiland gooit het roer drastisch om

Entertainment
door Denise
maandag, 27 maart 2023 om 10:00
ontwerp zonder titel 92
De ex van Montana Meiland heeft het roer drastisch om gegooid. Hij heeft ervoor gekozen om heel hard te gaan trainen en zijn leven te veranderen. Dit laat hij weten aan Shownieuws.

Breuk Montana Meiland en Dirk Hoogstraten

Een paar maanden geleden kwam naar buiten dat de relatie over is tussen Montana Meiland en haar ex Dirk Hoogstraten. Na een relatie van acht jaar, kozen ze ervoor om een punt achter hun relatie te zetten. Ze wilden een stap terug doen en hunzelf weer terugvinden. Gelukkig zijn de twee goed uit elkaar gegaan en blijven ze van elkaar houden.

Ex Montana Meiland verandert zijn leven

Na de breuk koos Dirk ervoor om aan zichzelf te gaan werken. Hij gooit het roer drastisch om en kiest voor verandering, hij is namelijk nu aan het krachtvasten. Evert Santegoeds zegt hierover in Shownieuws: "Dat is een kuur van 10 dagen en in die dagen moet je 30 minuten cardio doen en 30 minuten krachttrainen en heel veel laten staan. En op sommige dagen mag je helemaal niks eten." Dirk heeft dus een ontzettend streng dieet waarbij hij heel veel moet sporten voor 10 dagen en heel weinig eet. Of dat nou zo gezond is, weten wij natuurlijk niet. Het is in ieder geval goed van Dirk dat hij aan zichzelf werkt!