De vriend van Jill Goede ondergaat ingreep: 'Weinig zin in'

Entertainment
door Denise
woensdag, 22 maart 2023 om 13:32
ontwerp zonder titel 79 2
In de BN'er wereld houden ze wel van cosmetische ingrepen. Leroy de Rouw, de vriend van Jill Goede heeft nu ook ervoor gekozen om ook een cosmetische ingreep te doen. Alleen staat hij niet te springen voor de ingreep.

Leroy de Rouw ondergaat ingreep

Jill deelt een filmpje op haar Instagram Stories met dat haar vriend Leroy een haartransplantatie krijgt. Ook Leroy verschijnt in het filmpje en er is al een hele verandering te zien voor de ingreep. Hij heeft namelijk zijn hoofd al kaal geschoren voordat hij onder het mes gaat. Jill zegt: "Hij is knap hè. Zo kaal? Ik zeg je moet het zo laten." Leroy gaat voor de ingreep, maar heeft er 'weinig zin' in. Hij zegt niet de reden hiervan, maar wij snappen natuurlijk dat het voor niemand fijn is om onder het mes te moeten.
Jill wordt ook naar bij het idee. Wanneer ze is aangekomen bij het ziekenhuis pakt ze alweer gelijk de biezen. "Leroy ligt daar en ik ben vertrokken. Ik kan dus niet tegen de geur. Die ziekenhuisgeur. (...) Die steriele geur. En dan zie ik die naalden liggen en dan denk ik: oké, Jill ren. Dus ik ben weer thuis. "
schermafbeelding 2023 03 22 om 141418 641aff5642d87