Demi de Boer nog steeds hecht met Ronnie Flex: 'Hij is nog steeds mijn beste vriend'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 07 april 2023 om 14:47
ontwerp zonder titel 2023 04 07t153514841 1
Demi de Boer en rapper Ronnie Flex wonen al een tijdje gescheiden. Ze zouden een tijd geleden een punt achter de relatie hebben gezet, maar geen van de twee heeft dit bevestigd. Demi praat voor het eerst over hoe de situatie nu is in een nieuwe aflevering van Release Reacties van 538.

De relatie van Ronnie Flex en Demi de Boer

Demi en Ronnie kregen in 2019 een relatie met elkaar en hun liefde werd bezegeld met een dochtertje dat ze kregen, Rémi. Ook hadden ze een eigen reality serie Voor Altijd Samen waar ze op de voet werden gevolgd door camera's. In deze serie kregen we een kijkje hoe het leven eruit zag van het gezin. Maar niet alles was koek en ei, want helaas hebben ze besloten apart van elkaar te gaan wonen.

Demi de Boer openhartig over situatie

In de nieuwe aflevering van Release Reacties is Demi te gast. Voor het eerst horen we van haar hoe het nu gaat met haar en Ronnie. Wanneer ze het liedje Eyes Closed met de zin "I pictured this year a little different" te horen krijgt van Ed Sheeran, wordt Demi emotioneel. "Het is niet dat ik heel ongelukkig ben, ik ben blij met waar ik nu ben in mijn leven. Natuurlijk hoop ik altijd voor mijn dochter dat ik en Ronell (Ronnie Flex) weer samen komen."
Demi geeft aan dat het voor nu de beste keuze is om aan zichzelf te werken en er voor haar dochtertje te zijn. "Je wil voor je kind nooit een gebroken gezin, maar ik kom er zelf ook uit. En ik weet hoe dat voelt." Gelukkig zegt Demi dat het nu goed met haar gaat. Ze geeft aan dat ze het lastig vindt alleen dingen moet doen, maar dat ze op steun van haar familie kan rekenen. De band tussen Demi en Ronnie is nu prima, ze hebben elke dag nog contact. "We zijn gewoon cool met elkaar en we facetimen. We haten elkaar niet. Ronell is nog steeds mijn beste vriend. Dat is hoe het nu is."