Dennis Schouten krijgt doodsbedreigingen en doet aangifte tegen zijn ex

Entertainment
door Denise
dinsdag, 07 maart 2023 om 9:33
dennis schouten aangifte ex
Het zit Roddelpraat- ster Dennis Schouten niet mee de laatste tijd. Dit weekend is hij in zijn gezicht gestoken en heeft ook gelijk aangifte gedaan tegen deze persoon. Alsof dat niet genoeg is, doet hij nu ook aangifte tegen zijn ex: Natasja Dragic. "Woorden schieten tekort om uit te leggen hoe intens verdrietig deze dagen zijn", begint Dennis in een lang bericht op Instagram.

Dennis Schouten voelt zich onveilig in eigen huis

Dennis beweert dan zijn ex hem al maanden probeert te beschadigen via 'alle vormen van het internet'. De presentator zegt nu zelfs dat hij bedreigd wordt door de leugens die Natasja over hem aan het verspreiden is. 7 januari was de dag dat het begon. Natasja deelde toen een video met leugens dat zij tijdens de relatie met Dennis minderjarig zou zijn. Dennis zegt dat dit absoluut niet waar is. Dennis vervolgt zijn verhaal met dat er nog meer leugens over hem worden verspreid door Natasja. "Het gevolg hiervan is dat ik, terwijl ik met een lichte hersenschudding, blauw oog en messteek op bed lig, sinds zaterdag honderden doodsbedreigingen heb ontvangen via sociale media", zegt Dennis.
Het ging zelfs zo ver dat mensen aangebeld hebben bij het appartementencomplex waar Dennis woont en hem uitscholden en dat hij klappen moet krijgen. "Ik voel me onveilig in mijn eigen huis. Daarom wil ik graag aangifte doen van laster en smaad. " Wat zielig voor Dennis..
Natasja laat in een bericht op haar Instagram Story weten dat Dennis juist degene is die liegt en niet zij. Ze schrijft: "De waarheid achterhalen is nu aan de politie. Ze hebben het bestand en ik laat me niet bang maken door je aangiftes met je laster en smaad. " Ze laat weten dat zij ook aangifte heeft gedaan tegen Dennis.
Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen. To be continued...