Dennis van der Geest woest om geruchten over vreemdgaan: 'Ik ben verdrietig'

Entertainment
door Denise
woensdag, 19 april 2023 om 15:35
ontwerp zonder titel 2023 04 19t161455283
Er zijn roddels dat Dennis van der Geest vreemdging met een jongere vrouw. Dennis is hier nu ook op van de hoogte en reageert: "Dat is allemaal onzin. Verdriet, dat is wat ik heb!"

Dennis van der Geest gaat vreemd

Dennis wil zijn problemen die hij heeft in zijn huwelijk niet aan de grote klok hangen, maar de roddels zeggen dat het al slecht zou gaan met hem en Zaina vanaf oktober. Hij ging toen schoenen shoppen met Zaina nadat hij terugkwam van de judokampioenschappen in Oezbekistan.
Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelt op Instagram: "Hij maakte een foto van zijn nieuwe schoenen en verstuurde die via WhatsApp. Zijn vrouw zag dit en greep de telefoon uit zijn hand en zag dat hij dit naar een meid appte. Vervolgens is Zaina woest geworden en heeft hem het huis uit gezet." Wie de dame is? Men denkt een jonge meid van de productie van het programma Million Dollar Island.

Valse geruchten volgens Dennis van der Geest

Dennis werd een tijdje hierna zoenend met een vrouw gezien door mensen, en dat was zeker niet Zaina. Zo zeiden ze zelfs dat Dennis 'een verliefde puber' leek. Maar dit ontkent hij allemaal in het weekblad Privé en is woest. "Zeker niet. Dat is allemaal onzin. Verdriet, dat is wat ik heb! Met mijn gezin en alles wat er nu speelt. We maken een ontzettend turbulente tijd door met elkaar, dus lentekriebels en al dat soort flauwekul spelen helemaal niet bij mij."
Dennis is het dan ook zat als er over zijn vermeende affaire wordt gevraagd. "Wat wij meemaken is mensonterend. En dan heb ik nog een sterke rug, maar ik heb ook nog drie kinderen en een vrouw die er eveneens last van hebben. Dat is allemaal al erg zat."