Deze boerin uit Boer Zoekt Vrouw overweegt plastische chirurgie

Entertainment
zaterdag, 13 januari 2024 om 12:30
ontwerp zonder titel 2024 01 05t154132640
Menig Boer Zoekt Vrouw-fan kent vast boerin Bertie Steur nog. Tegenwoordig is ze getrouwd met haar vriendin Rosita, maar dat betekent niet dat ze nu minder aandacht besteedt aan haar uiterlijk. Sterker nog, ze overweegt een plastische ingreep.

Plastische chirugie

In een interview met weekblad Story vertelt Bertie dat ze plastische chirurgie overweegt. “ Het enige waar ik nog wel aan denk, is mijn oogleden laten liften. Eén ooglid hangt echt over mijn oog en dat veroorzaakt veel hoofdpijn. Dat zou ik wel willen laten doen" Misschien een leuk idee voor mijn 50e verjaardag. Maar ik ben zeker niet het type dat botox zal gebruiken. ” Het ouder worden is verder geen al te hot topic bij Bertie. “ Ik merk wel dat mijn lichaam strammer wordt. Zeker met het zware werk dat ik op het land verricht. En je krijgt wat meer rimpels. Dat hoort erbij.
In juni jongstleden gaf Bertie nog haar ja-woord aan vriendin Rosita. “ Omringd door allemaal fijne mensen hebben we een fantastische dag meegemaakt! ”, schreef ze toen bij een reeks leuke kiekjes van de grote dag.

Boerin Annemiek in verwachting

En boerin Bertie is niet de enige Boer Zoekt Vrouw
-deelnemer die tegenwoordig gelukkig is in de liefde. Annemiek vond de liefde na het programma en is nu zelfs in verwachting van haar eerste kindje. “ Wij zijn superblij en gelukkig, ook mijn dierenvriendjes kijken ernaar uit “, schrijft Annemiek. “ Tot nu toe verloopt mijn zwangerschap voorspoedig. Onze baby lijkt goed gezond en ik voel mij prima!
” Annemiek geniet al meer dan een jaar van gelukkige momenten met haar vriend, die ze bewust buiten de schijnwerpers houdt. “ Er is iemand in mijn leven en meer zeg ik er niet over “, dat had ze te melden tegen De Telegraaf vorig jaar.
Tijdens haar deelname aan Boer zoekt Vrouw
in 2019 was Annemiek populair, met 633 brieven van geïnteresseerde mannen. Helaas vond ze destijds niet de ware, maar inmiddels heeft ze die wel gevonden. Ze gaf toen in Boer Zoekt Vrouw
aan, naar een ‘echte man’ te zoeken. En die heeft ze nu gelukkig gevonden. “ Ik heb nu gewoon een man waar ik echt hartstikke verliefd op ben. Elke dag als hij thuiskomt, denk ik: YES! “, glundert ze. “ Ik ben zo blij met hem. Ja, hij is echt super!”
Als Annemiek wordt gevraagd om haar vriend te omschrijven, zegt ze het volgende: “ Hij is heel slim. Ik vind hem zelf heel knap. Hij is heel rustig, heel stabiel, ondernemend. En hij laat me echt voelen dat ik zijn meisje ben en daar word ik blij van.”
Nu ze helemaal is gestelled met haar nieuwe liefde, waar ze zielsveel van houdt, staat er natuurlijk nu een gezinuitbreiding op de agenda. Wat haar gelukkig ook van harte gegund is, aangezien ze aangaf dat haar zwangerschap voorspoedig verloopt en het kindje gezond is.