Dirk Hoogstraten over breuk met Montana Meiland: 'Baalde er van'

Entertainment
door Denise
maandag, 22 mei 2023 om 12:05
ontwerp zonder titel 2023 05 22t112738545
Eind december kwam naar buiten dat Dirk Hoogstraten en Montana Meiland een punt achter hun relatie zetten. Dirk vertelt nu in een interview aan RTL Boulevard hoe het nu tussen hem en Montana gaat.

Breuk Montana Meiland en Dirk Hoogstraten

Dirk en Montana zijn goed uit elkaar gegaan toen ze de breuk bekend maakten. Op Instagram deelde Montana ze toendertijd een foto van hen samen met de tekst: " We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg." Ook Dirk deelde een bericht met een foto van hen samen met hetzelfde soort bericht.

Dirk Hoogstraten openhartig over de breuk

Nu, een paar maanden verder, wordt er door RTL Boulevard
gevraagd aan Dirk hoe het met hem gaat. Hij antwoordt met: "Ja, hoe gaat het met mij? Het gaat zoals het gaat. We gaan gewoon verder. Zoals ze hier altijd zeggen: 'Je moet door'." Hij vervolgt: "In die acht jaar heb je toch ook wat anders opgebouwd. Natuurlijk gaat het bij sommigen ook anders. Die in vechtscheidingen liggen of dat soort zaken. We hebben gewoon allebei een goed en gezond verstand. En als het niet meer werkt, kan je altijd een vriendschap overhouden. Zo staan we er allebei in." Vervolgens vraagt RTL Boulevard aan hem: "Blij dat het zo gaat? Jij baalde er natuurlijk van. Hij antwoordt met: "Ja, tuurlijk! Zij heeft er ook van gebaald. Het gaat goed zo. Soms denk je: Je gaat alleen naar huis in plaats van samen. Maar voor de rest. Als het zo kan, waarom niet? "