Dit bedrag vraagt Réne Froger voor een optreden van 30 minuten

Entertainment
door Tika
donderdag, 13 april 2023 om 6:50
dit bedrag vraagt rene froger voor een optreden van 30 minuten 1
Als beide ouders een carrière in de muziek hebben, is de kans dat jij ook in deze branche eindigt erg groot. Zo gebeurde dat ook bij René Froger. Voordat hij op het podium met De Toppers stond, trad hij samen met zijn ouders op.

Muziekcarrière

Hoe jonge mensen hem waarschijnlijk kennen van het nummer Bon Gepakt samen met Donnie, is René al veel langer in de business. Toen de zanger jonger was, zong hij regelmatig in het café van zijn ouders. Op een gegeven moment wint hij een talentenjacht en dan krijgt hij echt de smaak te pakken. In 1988 kreeg hij zijn eerste gouden plaat. Een jaar later verkocht hij maar liefst 300.000 exemplaren van Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken. Hiermee scoorde hij drievoudig platina. Dat is niet niks. Drie jaar later is hij gaan touren en dat beviel hem wel. In 2005 vormt hij samen met Gordon en Gerard Joling De Toppers. Samen hebben ze meegedaan aan het Songfestival, maar kwamen helaas de voorrondes niet door.

Zoveel kost een 30 minuten optreden van René Froger

De zanger is al een tijd in de picture, dus is het niet heel vreemd dat hij een behoorlijk bedrag vraagt. Voor een optreden van een mooie 30 minuten, mag je flink je portemonnee trekken. René vraagt maar liefst 11.500 euro, maar dan krijg je wel een leuke show.