Dit bedrag vraagt Snollebollekes voor een optreden van 30 minuten

Entertainment
door Noor
woensdag, 12 april 2023 om 11:40
ontwerp zonder titel 60 2
Snollebollekes is een van de beste in het maken van een feestje. Zo hebben ze bekende après-ski en carnavals muziek die je heel hard mee kan zingen. Wil je een keertje dat op je feestje het dak eraf gaat? Dat kan maar daar moet je wel wat voor betalen.

Wie zijn Snollebollekes?

Snollebollekes is een van de grootste Nederlandse feestacts van Nederland. De act is opgericht door Rob Kemps en dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Ze zingen vooral après-ski en carnaval muziek. Een paar bekende nummers van ze zijn: Vrouwkes, Link Rechts en Hullemaal Kapot. Snollebollekes is ontstaan doordat in 2013 de Rick van Velthuysen, die zijn eigen ochtendshow had en voor de grap een carnavalslied wilde uitbrengen. Radio-dj Jurjen Gofers hielp hem met het maken van het lied en produceerde samen het bekende lied: Vrouwkes. Feest-DJ Maurice Huismans zag een gat in de markt doordat het nummer in de Singel top 100 kwam. Hij besloot hiervan een act te starten en vroeg Rob Kemps om het gezicht van de feestact Snollebollekes te worden. Rob Kemps is altijd op het podium te zien en zorgt ervoor dat het dak ervan af gaat. Maar hij is ook nog eens boven verwachting van vele mensen enorm slim. Zo was hij de winnaar van het programma De Slimste Mens.

Wat betaal je voor een optreden?

Als Snollebollekes op je feest komt weet je bijna wel zeker dat het dak ervan af gaat. Je moet er alleen wel wat centen voor neerleggen. Een half uurtje kost je maar liefst 20.000 euro, maar dan doen ze wel zeker hun best om er een feest van te maken die je nooit meer vergeet.