Dit gaat er gebeuren in deel 2 van de documentaire van André Hazes

Entertainment
door Denise
dinsdag, 21 februari 2023 om 13:33
ontwerp zonder titel 1
André Hazes kwam vorig jaar met een documentaire: Crossroads. In het eerste deel van de documentaire was te zien dat er al heel veel gebeurde. Zou deel twee nét zo spraakmakend zijn als deel één?

Deel 1 documentaire André Hazes

In deel één zagen we hoe André met zijn gezondheid aan het worstelen was. We zagen dat hij er slecht uit zag en het gebruik van drank en verboden middelen belangrijk voor hem was. André was er weinig voor zijn gezin en ging door tot in de late uurtjes met zijn band. Wanneer André iets interessant vond, werd dit gelijk zijn obsessie. Zo raakte hij geobsedeerd met sporten en was hij 24/7 in de sportschool te vinden. Op het einde van de documentaire hebben we gezien dat André rustiger is geworden en nuchter is. Eind goed, al goed, zou je denken. Toch komt er een deel twee en wij zijn al te benieuwd wat er dan gaat gebeuren.

André Hazes en Monique Westenberg trouwen?

Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft naar buiten gebracht op Instagram wat we kunnen verwachten in deel twee van de documentaire van André. Als wij Yvonne mogen geloven zijn André en Monique weer samen en komt er zelfs een bruiloft?! Hopelijk gaat deze bruiloft wel door… Dit heeft Yvonne gezegd op haar story: "Monique'je is weer met André samen. Want André denkt dat de Nederlanders dat graag willen. Hij gaat alleen onder het mom van 'het is beter voor mini Dré om de relatie op te bouwen' even in een nieuw huis wonen." Ze vervolgt: "Met andere woorden: in de docu deel 2 leven we dan alsnog toe naar de liefdeshereniging en bruiloft. Er moet wel iets gebeuren in deel 2 natuurlijk. Anders krijgt hij het niet verkocht. (Dit is geen grap. Gaat echt gebeuren in deel 2)."
Als we dit mogen geloven staat er dus een hoop te gebeuren in deel twee van de documentaire en zien we Monique en André zelfs in het huwelijksbootje stappen.