Dit is de vriend van Fajah Lourens

Entertainment
door Denise
dinsdag, 14 februari 2023 om 13:47
fajah
Na een lange liefdestocht heeft Fajah Lourens opnieuw weer de liefde gevonden en heeft haar droomvent aan de haak geslagen. Fajah liet de afgelopen maanden weinig zien van haar vent, maar daar is nu verandering in gekomen.
PMS en wegrennen
Fajah heeft een blog, hierin is ze heel open over de liefde. "Ik zit midden in de reis op zoek naar mezelf, mijn blinde vlekken, patronen en angsten." Naast dat Fajah bindingsangst heeft, heeft ze ook PMS (Pre Menstrueel Syndroom). Volgens haar speelt dit ook mee in haar liefdesleven. "Ik was me hier jarenlang niet van bewust, maar inmiddels kan ik de klok erop gelijk zetten. Ik ben als mens erg positief en zie overal kansen. Dat is heel anders in de week voor mijn menstruatie. In deze week beginnen mijn gedachten te veranderen. In de PMS-week zijn er opeens redenen om toch niet verder te gaan met mijn relatie. Alles wordt zwaarder, negatiever en er lijkt nog maar één mogelijkheid te zijn: wegrennen", zegt Fajah in haar blog.
Fajah heeft nu een man met wie ze daar doorheen komt en noemt hem de 'allerliefste' man. Bij de blog post ze een foto van haar samen met haar nieuwe lover. Na wat onderzoek gedaan te hebben zijn wij erachter gekomen dat haar nieuwe vriend Patrick heet. We hopen dan ook dat Fajah binnenkort meer van Patrick laat zien, want na het zien van deze foto zijn wij wel benieuwd naar meer foto's!
fajah 63eb8ebeb7d55
Bron: @fajahofficial