Dit is het gigantische vermogen van Ron Brandsteder

Entertainment
door Denise
vrijdag, 21 juli 2023 om 22:48
ontwerp zonder titel 2023 05 16t135418094
Rob Brandsteder zit al jaren in de mediawereld en wist hier flink wat centen mee te verdienen. Maar wat is zijn vermogen eigenlijk?

Ron Brandsteder

Ron Brandsteder is een bekende persoonlijkheid in de tv-wereld en is 72 jaar oud. Toen Ron op de middelbare school zat, was hij al bezig met cabaret en toneel en kon hij hier zijn passie in kwijt. De eerste keer toen hij op tv kwam, was hij zeventien jaar. Toen hij ouder werd, ging hij aan de slag als radio-dj bij de TROS. Hierna was hij presentator van 'Kinderen voor Kinderen' en andere programma's. Verder heeft hij ook nog in verschillende films gespeeld én heeft hij liedjes uitgebracht. Alsof dat allemaal niet genoeg is, spreekt hij ook nog luisterboeken in.

Dit is het vermogen van Ron Brandsteder

Ron is getrouwd met Yvonne Baggen en hebben ze twee zoons samen, Rick en Robert Brandsteder. Rick is natuurlijk bekend als presentator van Expeditie Robinson en RTL Boulevard. Het geschatte vermogen van Ron zit op 21 miljoen euro sinds 2013 volgens Quote, en dan denk je: hoe komt hij aan zoveel geld? Dat geld heeft hij voornamelijk gekregen van zijn vader, Ton Bradsteder. Hij was directeur van Brandsteder Electronics.
Ron woont aan de Loosdrechtse plassen in een villa met een eigen haven, heeft een woonboerderij in Breukelen en een appartement in Amsterdam-Zuid. Als het vakantie is, heeft hij ook nog een heerlijk huis in het Spaanse Sayalonga. Dit bij elkaar is een pittig vermogen dat hij heeft.