Dit is het ochtendritueel van Sarah van Soelen

Entertainment
door Tika
zaterdag, 25 maart 2023 om 9:50
dit is het ochtendritueel van sarah van soelen
Altijd al benieuwd geweest naar hoe Sarah van Soelen haar ochtend begint? In een TikTok van maar liefst vier minuten legt ze het uitgebreid uit.

Het ochtendritueel van Sarah van Soelen

De ochtend van Sarah begint met een stevig ontbijtje. Ze begint met het prepareren van de gembershot. Hiervoor snijdt ze vier tot vijf hele citroenen in grove stukken, inclusief de schil. Vervolgens pakt ze er een flink stuk gember bij. Deze schilt ze en snijd ze ook in grove stukken. Vervolgens stopt ze alles in de blender en gooit ze er een scheut water bij. De hoeveelheid maakt volgens haar niet uit, als het maar genoeg is om het te blenden. Wanneer het een egale smurrie is, moet het door een zeef. Sarah laat ook een andere optie zien. Je kan er blijkbaar ook prima een rasp voor gebruiken. Kitchen hacks.
Vervolgens warmt ze de oven vast voor. En begint ze met het snijden van een avocado. Wat ze echt op de meest omslachtigste manier ever doet. Dit kan zoveel sneller. Dan begint ze aan de eieren. Er verdwijnen drie eieren in de pan waarmee scrambled egg mee maakt. De pita broodjes worden in de oven geschoven.
Als ze het broodje belegd, strooit ze er nog wat zout, peper en chili vlokken overheen. Hierna is de smurrie van eerder door de rasp en is het sapje klaar. Ze zet nog een bakje koffie en dan is het smullen geblazen.
Als dit geen goed begin van je dag is, weten wij het ook niet meer.
Hier kun je de TikTok nog even bekijken, mocht je vier minuten van je leven willen verspillen.