Dit zijn de plannen van Mia en Dion na het Songfestival

Entertainment
door Denise
woensdag, 10 mei 2023 om 11:15
ontwerp zonder titel 2023 05 10t114741400
Voor Mia en Dion is het helaas tijd om naar huis te gaan, het duo mocht niet door naar de finale van het Songfestival. Maar wat zijn eigenlijk de toekomstplannen van Mia en Dion? Dion zegt hierover tijdens het persmoment: "Mijn brein gaat even tot nu toe zeg maar."

Toekomstplannen

De twee weten nog niet precies wat hun plannen zijn voor de toekomst en dus ook niet of ze weer samen gaan zingen. Hierover zegt Mia: "Wie weet. Ik denk dat ik tot zondag vrij neem en vanaf dan staan er weer allemaal sessies in de studio gepland en dat ga ik gewoon doorzetten."
Ook Dion denkt hier hetzelfde over. "Ik had op de planning staan om lekker naar de finale te gaan, maar die mag eruit. Dat zal waarschijnlijk vervangen worden door rust en fijne mensen om ons heen en even terugblikken op wat een gekke reis dit was. En ik denk dat daar heel veel dankbaarheid bij komt kijken."

Vechter

Mia baalt dat ze niet door zijn naar de finale, maar ze vindt zichzelf een vechter. "Ik voel dat ik straks wakker word en weet: dit is nog maar het begin. Ik heb nog zoveel zin om te werken aan alle muziek die nog gaat komen en dat te delen met de wereld. Ik heb nog steeds heel veel vertrouwen in de toekomst als artiest en dat is het belangrijkste."
Met veel voldoening gaat het duo naar huis. "En wat we allemaal maar hebben mogen meemaken de afgelopen maanden. Ik moet me morgen echt nog even knijpen nog van wat er allemaal is geweest."