Dochter Ruud de Wild doet onthulling: 'Voel me niet welkom bij mijn vader'

Entertainment
door Denise
donderdag, 04 mei 2023 om 13:15
ontwerp zonder titel 2023 05 04t134646013
De dochter van Ruud de Wild, Toy laat weten dat ze zich vaak niet welkom voelt wanneer ze bij haar vader thuis is. Dat vertelt ze in de nieuwe aflevering van Ruud & Olcay. "Ik heb het idee dat hij er geen zin in heeft dat ik er ben."

Ruzie tussen Ruud De Wild en dochter?

Een tijdje geleden waren er geruchten dat de band niet goed zou zijn tussen Ruud en Toy, zijn dochter. Zo ontvolgde Ruud Toy en ook kon ze niet rekenen op een felicitatie van haar vader op haar verjaardag. Hierna deelde Toy op Instagram: "Ik vergeef je, maar we hoeven niet in contact te blijven." Het contact is nu gelukkig weer goed tussen de twee.

Niet welkom

In de nieuwste aflevering van Ruud en Olcay komt Ruud op bezoek bij zijn zijn dochter, ze woont op zichzelf. Trots zegt hij: "Ik ben voor de eerste keer bij mijn dochter die uit huis is." Toy vertelt dat ze blij is dat ze op zichzelf woont, maar ze geeft ook aan dat ze zich vaak alleen voelt. "Soms voel ik me wel alleen. Het is anders, want eerst woonde ik natuurlijk bij mama voornamelijk, en altijd was er iemand. Mama is vaak thuis. En nu is het echt een beetje van: je gaat bij je ouders op bezoek." Maar wanneer Toy dan bij haar vader op bezoek gaat, heeft ze vaak het gevoel dat ze niet welkom is. "Het komt vaak ook wel omdat ik meestal het idee heb dat hij geen zin heeft dat ik er ben."
Ook Olcay Gulsen krijgt te horen wat Toy over haar vader zegt, ze toont dan ook veel begrip voor Toy."Ik snap Toy totaal als ze zegt dat ze zich te veel voelt. Ik vind ook wel dat Ruud haar vaak de deur uitzet of uitkijkt. Het is toch je dochter. Ik denk dat het daarom goed is dat zij meer qualitytime met elkaar doorbrengen."
ruud 64539c07d6ed7