Groot drama voor de familie Meiland: 'Vind het schandalig'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 19 mei 2023 om 9:51
drama code rose
Vervelend nieuws voor de familie Meiland. Ze krijgen een dag voor de opening van hun nieuwe project te horen dat ze hiervoor geen vergunning krijgen.

Groot drama

Je zou denken, hard work pays off . De Meilandjes hebben maandenlang gewerkt aan hun nieuwe project en gisteren zou het pension open gaan. Maar dit ging helaas niet door, want een dag voor het grote feest kregen zij te horen dat gemeente Noordwijk geen vergunning verleent. Martien zegt hierover: "Wij moeten die gasten toch ontvangen."
Martien vertelt dit nieuws aan Aran Bade en is over zijn toeren. De reden dat de familie Meiland geen vergunning krijgt is omdat er moet worden gewoond in het woongedeelte. Maar de familie geeft aan dat ze dit nooit hebben geweten. Maxime Meiland vertelt hierover aan RTL Boulevard : "Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen."

Nóg een tegenslag

Dat is niet het enige wat er is gebeurd. Zo zijn er ook eieren gegooid tegen de ramen van Code Rosé en wilde de familie de gasten afbellen, maar hebben ze dit nu opgelost door Martien in het woongedeelte van het pension te laten wonen voor tijdelijk, maar er moet daar nog wel het een en ander verbouwd worden. "Wij moeten die gasten toch ontvangen? Die kunnen wij niet annuleren.", vertelt Martien. Ik vind het ronduit schandalig dat wij één dag van tevoren dit telefoontje van de gemeente Noordwijk ontvangen. Die mensen weten al maanden dat wij dit project aan het opstarten zijn. Ik heb er geen woorden voor."