Wederom een dramatisch optreden van Mia Nicolai en Dion Cooper

Entertainment
door Denise
maandag, 17 april 2023 om 9:38
ontwerp zonder titel 2023 04 17t101059367
We weten niet of jullie het optreden hebben gezien van Mia Nicolai en Dion Cooper voor de voorrondes van het Songfestival, maar het klonk op zijn zachtst gezegd niet best. Ze mochten het weer proberen na dat het optreden finaal mislukte in Madrid. Maar dit hebben ze helemaal verpest, want wat klonk het vals. Dit dreigt natuurlijk naar 0 punten voor Nederland.

Optreden gaat weer mis

Wij vragen ons af hoe dit ooit een succesvol optreden moet worden met Mia en Don als ze zo vals zingen. Terwijl het publiek wist dat het de vorige keer fout ging, klapten ze wel voor het optreden begon en juichten ze het koppel toe om ze te ondersteunen in AFAS Live voor een tweede poging. Maar toen het optreden begon, ging het toch weer helemaal bergafwaarts, het klonk hartstikke vals.
Het was oud-winnaar Duncan Laurence die kwam met het voorstel van dit koppel, en waarschijnlijk vertrouwden de commissie leden van AVROTROS hem. Maar het kan toch niet anders dat de commissie dit ook live heeft gehoord? Zij moeten toch eerst luisteren, voordat ze iemand kiezen nemen we aan?

Nare reacties

Eerst was het zo dat ze nog de techniek en de oortjes de schuld gaven vorige keer. Op Twitter kon het koppel rekenen op alles, behalve positieve reacties. "Bedankt, onze ramen liggen eruit, de katten zijn dood en opa's gehoorapparaat is gesmolten in zijn oor. Het gevolg van twee valse kraaien." En: "Een gemiddelde karaokeavond of talenten avond op een middelbare school levert nog betere vocalen op dan dit." Ai, die reacties zijn niet mals... Maurice Wijnen zegt hierover: "Tijd voor een noodplan dus. Hoe van deze productie song een haalbare live act te maken? Met 3 weken tot de eerste repetitie in Liverpool."
We zijn benieuwd of het optreden nu wel zuiver gaat klinken. Wat denk jij?