Dries Roelvink haalt keihard uit naar René Froger: 'Heeft zelf geen hits gescoord'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 12 juli 2023 om 14:30
dries roelvink sneer rene froger toppers
René Froger heeft zich uitgelaten over waarom Dries Roelvink geen onderdeel mag worden van De Toppers. Over de reactie van René is Dries nogal verbaasd.

Dries Roelvink bij De Toppers

Het is de grote droom van Dries Roelvink om mee te doen met De Toppers. Hij is bij René Froger langsgegaan om te vragen of hij een keertje mee mag doen met de groep.
Echter was René hier zelf niet zo enthousiast over, maar het zou ook te maken hebben met de regels die De Toppers hanteren. "In het geval van Dries, het punt is: wij hebben eigenlijk wel een vaste stelling bij De Toppers" , vertelde René. "Je moet gewoon minimaal drie hits hebben gehad."

René Froger heeft zelf geen hits

Dries Roelvink is nogal geschrokken van de reactie van René, volgens hem klopt er dan ook niks van. "Ik heb René's opmerking in die podcast gehoord" , vertelt de zanger aan weekblad Story . "Zijn woorden kloppen niet. Ik heb meerdere Top 40-hits gehad, vier stukjes, en ook een nummer 1-hit. Dus daar kan het niet aan liggen."
Natuurlijk kan Dries het niet laten om even uit te halen naar René. "Ik ben zelf even op onderzoek uitgegaan en dat was wel grappig, maar René heeft na zo'n lange carrière slechts één nummer 1-hit gescoord." Ook is deze ene hit van René al heel erg oud. "Die van hem is zó lang geleden, in 1989, een Eigen huis en die van mij dateert uit 2011."
Is het dan misschien René persoonlijk die het niet ziet zitten dat Dries meedoet bij De Toppers. Schijnbaar staat Jeroen van der Boom en Gerard Joling er namelijk wel voor open. "Zij zeggen altijd tegen mij: 'Dries, we hebben weer een balletje voor je opgegooid'. Maar helaas heeft dat tot op heden tot niets geleid."