Evert Santegoeds denkt het te weten: 'Duncan Laurence aan de paddenstoelen'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 02 mei 2023 om 15:25
ontwerp zonder titel 2023 05 02t161939292
Evert Santegoeds denkt net als Gerard Joling dat Duncan Laurence misschien aan de verboden middelen zit. Angela de Jong had al eerder een mening over hem dat hij wazig uit zijn ogen kijkt. "Misschien een paddenstoeltje"

Zit Duncan Laurence aan de verboden middelen?

Bij veel mensen valt Duncan Laurence steeds minder in de smaak. Dit komt door zijn arrogante gedrag dat hij vertoont en dat hij degene was die met de inzending kwam van Mia en Dion. Nadat het duo voor de tweede keer vals optrad, deelde Duncan een filmpje van hemzelf waarop het leek alsof hij aan de verboden middelen zat.
Gerard had hier een duidelijke mening over. Zo vertelde hij in Shownieuws: "Ik vind dat die Duncan wel ongelóóflijk naast zijn schoenen is gaan lopen. Wil alleen nog maar in het Engels geïnterviewd worden. Het is net of hij aan de drugs zit met die rare filmpjes die hij ook overal stuurt, dat hij gewoon niet oplet en om zich heen kijkt." Evert vindt het merkwaardig dat Gerard deze uitspraken heeft gedaan. Zo vertelde Evert in zijn podcast Strikt Privé: "Dit komt uit de mond van iemand die eigenlijk nooit een mening over collega’s heeft. Gerard heeft natuurlijk de nodige aanvaringen gehad met Gordon, maar staat verder bekend als een collega voor iedereen."

Evert Santegoeds vindt ergernis terecht

Evert vindt het terecht dat mensen zich ergeren aan Duncan." Ik vind het ook een over het paard getilde lastpak, die zelfs niet van zijn overwinning destijds kon genieten. Hij doet vanaf dat moment al moeilijk. En als je dan ziet wat hij uitgehaald heeft tot dusver, dat is niet zo heel veel. Waar we nu mee opgezadeld zitten, is ook aan hem te wijten."
Evert denkt net als andere dat Duncan af en toe aan de verboden middelen zit. "Ik ben er geen grote fan van. Ik sluit me wat dat betreft wel bij Gerard aan. Zou het een paddenstoeltje zijn ofzo op zijn tijd? Ik weet het niet."
0105 evert santegoeds 64511a2f2bede