Er is nog hoop: 'Mia en Dion zingen eindelijk niet vals'

Entertainment
door Tika
zaterdag, 29 april 2023 om 9:46
er is nog hoop mia en dion zingen eindelijk niet vals
Mia Nicolai en Dion Cooper zijn dit jaar de mensen die Nederland gaan representeren tijdens het Songfestival. Van de afgelopen paar liveoptredens die de twee deden, waren mensen totaal niet over te spreken. Tot nu, het nummer heeft de nodige aanpassingen waardoor het duo de tonen nu wél haalt.

Mia en Dion halen eindelijk de juiste toon

Over een aantal dagen is het zover. Het jaarlijkse Eurovisiesongfestival staat weer voor de deur. Voordat Mia en Dion afreizen naar het Engelse Liverpool, doen ze in de show 'Khalid&Sophie' nog een laatste optreden. Het eerste optreden waarbij de twee niet werden bedolven met haat. Voor de verandering.

Sprankje hoop

Het duo gaat het nummer 'Burning Daylight', geschreven door Duncan Laurence, zingen. Na meerdere liveoptredens waarbij Mia en Dion de juiste tonen niet konden halen, is het nummer aangepast. Dit zorgde voor een sprankje hoop onder de Nederlanders. De twee krijgen er zelf ook weer zin in. Gelukkig maar want afgelopen periode kunnen we gerust een blamage noemen. "We willen het heel graag goed doen. Dus het raakt je als het niet gaat zoals je wil", zegt Mia. Dion legt uit dat ze al zes maanden 'vechten' met dit nummer. Het ging nooit als gehoopt, dus die aanpassingen deed hen goed.
Dinsdag 9 mei staan de twee op het grote podium. We zijn benieuwd hoe ver ze zullen komen.