Evert Santegoeds onthult: 'Geraldine Kemper liegt over pikante verhalen'

Entertainment
door Denise
maandag, 06 maart 2023 om 9:59
gereldine kemper onthult sekspartij in skilift bucketlistdingetje
Geraldine Kemper ligt flink onder vuur. Zo zijn er vermoedens dat zij haar pikante avontuurtje verzint om imago- en pr- technische redenen. "Ze wil gewoon aandacht."

Vreemde verhalen

Geraldine Kemper is nu 33 jaar en je zou denken dat zij haar wilde BNN-tijd wel heeft gehad. Maar ze voelt nog steeds de drang om met pikante verhalen naar buiten te komen. Privébaas Evert Santegoeds betwijfelt of die verhalen wel echt waarheid zijn. Evert vindt de verhalen die Geraldine naar buiten brengt vreemd. "Laatst was ze dronken, zat ze over te geven in een portiek- volgens haar- en toen ging de deur open van dat portiek toen ze daar zat over te geven. En toen deed ze het met de man die daar woonde. Ja, dat was binnen natuurlijk. Die zure lucht bleef buiten. Allemaal dat soort dingen overkomen haar. "
Geraldine komt nu weer met een verhaal naar buiten over een skilift avontuurtje. Met haar vriend zou ze het in een gondel hebben gedaan. "Normaal zitten daar acht mensen in, nu zaten ze er toevallig met z'n tweeën in en in die zes minuten die het duurt om naar boven te komen, hebben ze zich uitgekleed én het gedaan.

Twijfels over geloofwaardigheid

Evert zegt cynisch dat hij dit heel knap vindt. "Ze hebben helemaal die ski's een zwieper gegeven, ze hebben zich weer helemaal aangekleed en toen zijn ze bovengekomen. (..) Dan zit je dubbele ondergoed en je skipak. Ik geloof er helemaal geen ene reet van. En als het al waargebeurd is, dan ben ik blij dat het geen gondel in Venetië was."
Hij vindt Geraldine er niet goed vanaf komt met de geloofwaardigheid. "Wat een malle meid is dat toch eigenlijk. Die heeft altijd van die rare verhalen. (...) Ja, dan gaan wij zeggen wat we ervan geloven. "
Bram Moszkowicz begrijpt ook niet echt waarom Geraldine deze verhalen deelt. "Waarom moet ik dit weten? Waarom vertelt ze dat?"
Evert antwoordt hierop: "Ja, dat weet ik niet. Omdat ze aandacht wil voor haar podcast, denk ik. Als dat nou echt gebeurd zou zijn, dan neem ik aan dat je er ook een foto van maakt. "
Studiogast Jack Plooij antwoordt: "Zes minuten. Dat kan toch helemaal niet, joh? Hè? rits, open."
Iris van Lunenburg gelooft er ook niks van: "Je hebt je pully nog aan, nog thermokleding. Nee.."
Evert: "Net als dat portiekverhaal...ik hou mijn twijfels."